Cum arată mama lui Antoni de la Casa Iubirii. Ți se pare că cei doi seamănă?

Autor: Laura Macovei

Antoni este unul din concurenții emisiunii „Casa Iubirii”

Sursa: Instagram

Anotni, fost concurent în sezonul 2 și concurent al sezonului 3 „Casa Iubirii”, a postat un filmuleț cu mama sa, în care se observă cât de bine seamănă.

Antoni a surprins-o pe mama sa în timp ce aceștia se aflau în mașină. Cât de bine seamănă cei doi?

Citește și: Rebecca și Antoni, față în față în casa fetelor! „Mă doare cum te comporți cu mine!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce hotărâre au luat în privința relației lor

Cum arată mama lui Antoni de la Casa Iubirii

Seamănă Antoni cu mama sa? Ei bine, cei doi au fost surprinși într-un filmuleț postat chiar de Antoni, din mașină.

Mama sa este româncă și e căsătorită cu un italian. Femeia are părul scurt, de un șaten închis și nu putem să nu observăm faptul că între ea și fiul său există câteva asemănări, în special a grimaselor feței.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Cea mai bună mamă”, scris concurentul la Insta Story.

Antoni a revenit în Casa Iubirii în sezonul 3

Antoni Rosapinta este un tânăr din Pitești, care participă la emisiunea "Casa Iubirii" difuzată pe Kanal D. Antoni are origini mixte, mama sa fiind româncă și tatăl italian,dar se simte mai conectat la cultura italiană.

A fost pasionat de fotbal și a jucat timp de 12 ani, fiind atacant la echipa de tineret FC Argeș, dar a renunțat la acest vis din lipsa perspectivelor și a sprijinului​.

Citește și: Rebecca, în lacrimi: "Mă țin ca un câine după tine!" Concurenta se simte folosită de Antoni. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, luni, 1 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Antoni a fost concurent în sezonul 2 al emisiunii „Casa Iubirii”, unde a format o relație cu Vlada, alături de care a rămas și în afara show-ului. Cu toate acestea, drumurile lor s-au separat, fapt care l-a împins pe Antoni spre participarea în sezonul 3.

În prezent, Antoni este într-o cunoaștere cu Rebecca, dar cei doi par a trăi „o dragoste cu năbădăi”, cum îi place Rebbecăi să descrie situația mereu tensionată și plină de certuri dintre ei.