Cum arata mama lui Emy Alupei? Seamana ca doua picaturi de apa! Cele doua vor oferi un show incendiar, pe scena “Bravo, ai stil! Celebrities”, astazi, de la ora 21:30 , la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 nov 2020, 10:47

In aceasta seara, dupa serialul “Moldovenii”, cele doua vor realiza un moment inedit pe scena “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Tensiunea atinge cote maxime in aceasta editia “Bravo, ai stil! Celebrities”, cu atat mai mult cu cat una dintre cele opt aspirante la marele titlu de cea mai stilata femeie din Romania va fi eliminata din competitia stilului. “Petrecerea costumelor”, aceasta este tema care va sustine editia de sambata a emisiunii, concurentele vor trebui sa defileze si sa isi conceapa stylinguri in concordata cu acest concept inedit propus de jurati.

Emy Alupei, alaturi de mama sa pe scena Bravo, ai stil! Celebrities

Emy Alupei ii surprinde pe jurati, in aceasta seara, cu un moment extraordinar, va pune in scena un moment din celebrul film Familia Addams. Insa surpriza pregatita de aceasta este ca in momentul ei se alatura si mama sa, iar juratii raman uimiti de performantele sportive ale mamei lui Emy Alupei. Mai mult, femeia face o demonstratie, in direct, chiar in platoul emisiunii, in aplauzele tuturor.

Citeste si: Emy Alupei, dans provocator pe instagram. Cum a fost surprinsă?

Citeste si: Emy Alupei, fosta concurenta de la "Survivor Romania", in ipostaze incredibil de sexy! Iata cum a fost surprinsa tanara intr-un costum de baie extrem de provocator!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O sustin foarte mult si sunt foarte mandra de ea. O iubesc din tot sufletul meu si as face orice pentru ea”,  spune mandra mama lui Emy.  

Momentul special-mama fiica ii este dedicat bunici lui Emy, dupa cum aceasta povesteste cu ochii in lacrimi. 

“Este pentru prima oara cand dansez alaturi de mama. Ieri ar fi trebuit sa fie ziua bunicii mele, care nu mai este printre noi, din pacate; acesta este un cadou pentru ea, cred ca este mandra de noi doua ”,

spune Emy.

Cum vor aprecia juratii evolutia si stylingul lui Emy Alupei, dar si cine va fi concurenta care isi va lua adio de la competitie veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata la ora 21:30, la Kanal D!