Cum arată mama lui Florin Salam! Betty, fiica artistului, a surprins momentul emoționant

Author: Laura Macovei
Actualizat: 25 sep 2023, 11:07

Cum arată mama lui Florin Salam! Betty a surprins momentul emoționant

Sursa: Facebook-Florin Salam

Florin Salam are o familie mare și este un lucru cu care se poate mândri. Cea care i-a fost mereu alături și căreia îi dedică tot ceea ce este în ziua de azi e mama lui, Maria Stoian.

Recent, fiica lui Florin Salam, Betty, a postat o fotografie pe Instagram alături de bunica sa. Femeia arată extrem de bine și putem spune că artistul îi seamănă destul de bine. 

Cum arată mama lui Florin Salam

Fiica cântărețului de manele, Betty Stoian, a postat o fotografie alături de bunica sa, Maria, căreia i se adresează cu „mamaie”. 

Citește și: Legătura dintre Florin Salam și Nuțu Cămătaru „Ce poate să te învețe el pe tine?” Ce regretă manelistul în relația cu Nuțu

„Cu mamaiee!”, a scris aceasta la secțiunea insta-story, alături de bunica sa. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Florin Salam are o familie numeroasă

După moarte fostei sale soții, Ștefania, care a adus o durere profundă în viața artistului, Florin Salam a rămas cu doi copii, Betty și Dani. 

Viața avea să-i surâdă mai târziu, când speranțele păreau să fie spulberate. Roxana Dobre, o frumoasă brunetă, a apărut în viața artistului și i-a dăruit trei copii: două fete și un băiat. 

Citește și: Ce avere are Florin Salam? Îndrăgitul artist a făcut dezvăluiri uluitoare despre sumele de bani acumulate! „Eu am câștigat un milion la jocuri într-o noapte”

Deși viața sa părea să prindă contur, interpretul de manele declara că de multe ori a fost tentat să alunece în părți mai întunecate, cum ar fi consumul de droguri sau chiar sinuciderea. 

Da, am făcut”, spunea acesta, întrebat dacă a consumat vreodată substanțe interzise. 

Artistul a întâmpinat multe probleme și cu legea sau a fost implicat în diferite scandaluri cu interlopi, însă în cele din urmă s-a ridicat și, datorită familiei, continuă să facă ceea ce îi place cel mai mult: să fie pe scenă. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?