Cum arata mama lui Livian de la Puterea Dragostei: sotia lui Nelson Mondialu e incredibil de frumoasa

Autor: B.M.
Actualizat: 23 nov 2020, 01:45
Cum arata mama lui Livian de la Puterea Dragostei

Putini stiu cum arata mama lui Livian de la Puterea Dragostei: sotia lui Nelson Mondialu e incredibil de frumoasa.

Livian este unul dintre cei mai populari concurenti din acest sezon "Puterea Dragostei".

Multi stiu ca el este fiul celebrului Nelson Mondialu, cunoscut de toata lumea, insa putini stiu cum arata mama lui.

Liana si Nelson Mondialu au trait o poveste de dragoste care poate face oricand subiectul unui film, iar acest lucru a fost dezvaluit chiar de tatal lui Livian.

Citeste si: Ce mesaj a putut sa scrie Andreea Pirui dupa ce Ligi a fost eliminata din casa ''Puterea dragostei''

Citeste si: Bianca a revenit în casa "Puterea dragostei"! Cum arată iubita lui Livian după o săptămână de vacanță

Citeste si: Nelson Mondialul, decizie neasteptata: vine la Istanbul pentru a clarifica situatia fiului sau! Barbatul a recunoscut cine este fata pe care o considera potrivita pentru Livian! Iata cum a reactionat concurenta!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum arata mama lui Livian de la Puterea Dragostei: poveste de dragoste incredibila intre ea si Nelson

"În ’93, vandusem garsoniera in care locuisem cu fosta, iar cu o parte din bani imi luasem Renault 25 V6, o maşina foarte şmechera la vremea aia. Eram chiar tare! În cartier aveam obiceiul sa stau la un bar, Coco Bar se numea, iar pe acolo trecea Liana cand venea de la scoala! Mi-a sarit imediat in ochi, era foarte faina! Dar ea fugea de mine, eram plin de aur ca-mi placea aurul, si spunea mereu:

Uita-te, asta e omul cu aur! şi fugeau amandoua”, a povestit Nelson Mondialu, potrivit cancan.ro.

"Voiau sa ma bage la corupere de minori, dar ea a spus ca se omoara, ca ma iubeste si pana la urma am cazut la pace, de fata cu ei, sa nu ne mai vedem. Dar normal ca ne vedeam pe ascuns!

"Pana la urma i-am facut pasaport si ei, ma temeam sa nu intru la puscarie si s-o pierd.

Am intrebat-o daca vrea sa fuga cu mine in Europa, ea mi-a zis ca vine daca promit sa nu-mi bat joc de ea, eu i-am promis, iar intr-o seara, pe la 11, cand toti ai ei dormeau, a iesit tiptil din casa si am fugit impreuna in Ungaria.

"Au fost probleme la granita, ca ea era minora, dar m-am descurcat eu, chiar daca nici bani nu prea mai aveam, ca-i pierdusem pe toai la jocuri electronice.

"Masina o accidentasem grav, n-a mai ramas din ea, dar mi-am vandut geaca si aveam 100 de marci. Asa am plecat noi in Ungaria, unde ne-am facut o viata si am strans bani frumosi!”, a mai povestit Nelson.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.