Cum arăta mama lui Theo Rose în tinerețe. Artista a moștenit frumusețea de la ea | Foto

Author: Diana Tilă
Actualizat: 10 sep 2023, 11:20

Cum arăta mama lui Theo Rose în tinerețe. Artista a moștenit frumusețea de la ea

Sursa: Instagram Theo Rose

Incredibil cum arăta mama lui Theo Rose când era adolescentă! Cântăreața seamănă izbitor cu cea care i-a dat viață!

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România.  Artista este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, are o carieră de succes și o familie care o iubește. Chiar dacă este cunoscută de un număr mare de persoane, puțini sunt cei care știu cum arată mama artistei, și mai ales cum arăta femeia când era doar o adolescentă.

Citește și: „În fiecare zi se întâmplă accidente. Îmi este și frică” Theo Rose, momente de panică în trafic. Ce se întâmplă cu artista

Cum arăta mama lui Theo Rose în tinerețe. Artista a moștenit frumusețea de la ea| Foto

Frumoasa artistă își iubește familia cel mai mult pe lume și nu știe cum să-i mai răsfețe. Cântăreața a fost întotdeauna susținută de cei dragi, mai ales de sora sa și de părinți, iar acum, tânăra mămică încearcă să-i răsplătească pentru tot ce au făcut pentru ea.

Theodora Maria Diaconu, așa cum apare în buletin, este una dintre cele mai de succes cântărețe ale momentului din România, tânăra are mii de fani și o carieră înfloritoare. Piesele ei sunt tot mai apreciate, ajungând mai mereu pe locul întâi în trendingul românesc.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care fiul lui Theo Rose nu este trecut pe numele lui Anghel Damian! Ce dezvăluiri a făcut vedeta: „Înțeleg că este o procedură standard”

Theo Rose este îndrăgită de multă lume din țara noastră. Tânăra fiind ireal de frumoasă și talentată. Artista are o frumusețe răpitoare și o voce cu care i-a dat gata pe mulți, iar acum am aflat pe cine moștenește.

Recent, sora lui Theo Rose, Raluca Diaconu, a publicat câteva fotografii cu mama lor, de când aceasta era doar o adolescentă. Atât Theo cât și Raluca seamănă izbitor cu cea care le-a dat viață.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Theo Rose și Anghel Damian, căsătoriți pe ascuns!? Cum au fost dați de gol: “Bine ca au reușit sa țină secret”

Duminică, 27 august, Theo Rose și partenerul de viață, Anghel Damian au devenit nași de cununie a uneia dintre cele mai bune prietene a artistei.

Însă, cum a fost posibil dacă cei doi nu sunt căsătoriți?

Cu toate că cei doi nu sunt căsătoriți, există o excepție lăsată de Biserica Ortodoxă pentru cei care doresc să cunune.

Citește și: „Se îneacă cu ea și îmi este frică, m-a luat cu călduri” Theo Rose, momente de panică cu Sasha. Ce s-a întâmplat cu băiețelul artistei

„Am fost nașii prietenei mele din copilărie...” a ținut să precizeze artista într-un filmuleț afișat pe pagina sa de TikTok.

Fanii au reacționat imediat când au văzut că artista a cununat, chiar dacă nu este căsătorită.

Astfel, ca să își lămurească admiratorii, artista a postat pe contul său de Instagram următorul mesaj: „...Cu toate acestea, nașii de cununie pot fi și necăsătoriți, doar în anumite condiții. Acest lucru este posibil cu o dispensă de la preot și cu condiția ca nașii să se cunune religios în următorul an.”

Citește și: „N-am eu timp” Cu ce probleme se confruntă Theo Rose după naștere! Toate mămicile trec prin asta