Cum arată mama Ralucăi Pastramă? Seamănă ca două picături de apă

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 26 dec 2020, 17:05
Raluca Pastramă
Sursa: Instagram

Raluca Pastramă, fosta soţie a lui Pepe, seamănă izbitor cu mama sa. Aceasta i-a transmis un mesaj emoţionant cele care i-a dat viaţă.

Vestea divorţului dintre Raluca Pastramă şi Pepe a şocat pe toată lumea. După opt ani de căsnicie şi iubire cei doi şi-au spus adio. Din momentul în care artistul a anunţat în mod oficial despărţirea de Raluca, au apărut tot mai multe speculaţii la adresa celor doi. Chiar şi aşa, fosta soţie a lui Pepe continuă să-şi vadă liniştită de viaţa şi pare să nu mai aplece urechea la ce spun gurile rele. 

Cum arată mama Ralucăi Pastramă

Recent, Raluca a surprins pe toată lumea cu o fotografie postată pe contul său de Instagram. Fosta soţie a lui Pepe s-a pozat alături de mama sa.

Raluca Pastramă a postat fotografia împreună cu un mesaj emoţionant şi plin de iubire pentru cea care i-a dat viaţă. Aceasta consideră că mama este cel mai mare sprijin al ei, dar mai ales icoana sa.

Citeste si: Pepe și Raluca Pastramă se ceartă pe avere! Propunerea artistului

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"În fiecare clipă când îmi e greu, Eşti lângă mine şi-ai fost mereu, Tot mi-ai dat mie, iar ţie prea puţin, Tu eşti icoana mea, MAMA îţi spun..În

faţa TA ma-nchin! La mulţi ani sufletu şi inima din mine, mămica mea!",  a scris Raluca Pastramă la poza postată pe Instagram.

Fanii au rămas surprinşi de mesajul emoţionant pe care frumoasa brunetă l-a transmis mamei sale, iar comentariile au început să curgă.

”De asta sunteți voi așa frumoși... Mămica e superba. La mulți ani sănătoși! Sa va bucurați de ea 🤗🙋‍♀️!!!/ La multi ani fericiti si plini de bucurii și sănătate!/ La multi ani binecuvântați pentru regina ta! ❤️/ Ce mama frumoasa ai/ I

se citește bunătatea pe chip... E atat de feminina și frumoasa și calda!/ Sa-ti traiasca frumusetea de mamica,Raluca!!💋🎁”, sunt câteva dintre comentarii.

Citeste si: L-a înșelat Raluca Pastramă pe Pepe? Bruneta a rupt tăcerea

Divorţul dintre Pepe şi Raluca Pastramă  

În urmă cu o lună, Pepe a postat pe canalul său de YouTube un filmuleţ în care le-a spus fanilor săi că el şi Raluca au ajuns la final de drum.

După opt ani de căsnicie și două fetițe împreună, Raluca și Pepe și-au spus adio. Pepe a mai spus că relaţia dintre ei va rămâne una civilizată şi vor continua să îşi crească fetiţele împreună, dar separat. 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.