Cum arată mama Robertei de la „Casa iubirii”! La prima vedere pare că i-ar fi, mai degrabă, soră tinerei

Autor: Diana Ghita
Roberta a postat o fotografie cu mama ei
Sursa: Instagram dederoberta

Roberta, concurentă în sezonul 3 al emisiunii „Casa iubirii”, de la Kanal D, a atras atenția urmăritorilor săi printr-o postare recentă pe Instagram, unde a împărtășit un moment emoționant alături de mama și finuța ei.

Un lucru care se remarcă imediat în imagine este aspectul mamei Robertei. Aceasta pare extrem de tânără și plină de vitalitate, întrucât are niște trăsături care arată cât de bine s-a menținut de-a lungul anilor. De asemenea, între mamă și fiică se observă o asemănare evidentă.

Cum a surprins-o Roberta pe mama ei

În fotografie, mama concurentei de la „Casa iubirii” o ține în brațe pe fina ei, în timp ce zâmbește cu gura până la urechi.

La prima vedere, mama Robertei pare să fie o persoană foarte caldă, care are o slăbiciune pentru copii. De asemenea se poate observa că femeia și micuța fetiță au o legătură strânsă, iar fotografia captează perfect relația specială dintre ele.

Finuța Robertei este o fetiță adorabilă, îmbrăcată, în poză, într-un set violet pastelat, cu o bentiță decorată cu o floare pe cap, ceea ce completează imaginea sa dulce și inocentă.

Deși fetița are o expresie mai serioasă, întreaga imagine este una deosebită, care atrage atenția multora.

Citește și: Sebastian, declarație emoționantă de dragoste pentru Roberta: „Văd în ochii tăi apus de soare”. În ce ipostază au fost surprinși cei doi concurenți de la „Casa iubirii”

Cadrele din jur sugerează că momentul a fost surprins într-un loc elegant, probabil un restaurant sau un spațiu de relaxare modern.

Decorul este primitor, cu mese bine aranjate și o atmosferă verde, datorită plantelor din fundal.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

În ce stadiu se află relația Robertei cu Sebastian

În mesajul atașat fotografiei, concurenta de la „Casa iubirii” a scris: „Mami și finuța mea frumoasă”, care adaugă o notă afectuoasă postării. Această fotografie reflectă nu doar frumusețea celor două, dar și dragostea care le leagă pe ele și pe Roberta și un moment de familie plin de armonie și fericire.

În cadrul show-ului matrimonial de la Kanal D, situația dintre Roberta și iubitul ei, Sebastian, devine, din nou, una tensionată, din cauză că acesta o amenință cu despărțirea.

Însă, cu toate acestea, în afara emisiunii tânăra pare că încearcă să se detașeze de certuri și să se relaxeze alături de membrii familiei sale, alături de care petrece timp de calitate.

Citește și: Roberta și Sebastian, gata să pună punct relației? Ce reproșuri și-au adus cei doi concurenți în adiția de azi: „Dacă tu îți dorești să ne despărțim…”

Până să ajungă în pragul despărțirii, cei doi concurenți de la „Casa iubirii” au părut să se înțeleagă foarte bine, întrucât, în urmă cu câteva ediții, au petrecut momente romantice împreună,

în camera roșie, unde Sebastian i-a dăruit un frumos trandafir roșu Robertei.