Cum arată mama Teodorei, noua concurentă de la „Casa iubirii”! Asemănarea dintre cele două este izbitoare

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 16 iul 2024, 21:00

Teodora Bănică are o mamă foarte frumoasă

Sursa: Facebook Teodora Bănică

Mama Teodorei, concurenta care a intrat astăzi în „Casa iubirii”, este o celebră moderatoare și realizatoare TV, dar și un cunoscut solist vocal din Buzău.

Teodora, noua concurentă de la „Casa iubirii”, pare să fi călcat pe urmele mamei sale, Simona Bănică, întrucât, a moștenit talentul ei muzical. De asemenea, și fata este o personalitate cunoscută, întrucât, de-a lungul timpului, s-a făcut remarcată prin conținutul postat pe TikTok.

Cum arată mama Teodorei Bănică, noua concurentă de la „Casa iubirii” 

Tânăra, în vârstă de 21 de ani, a absolvit Liceul de Arte din Buzău, iar în prezent studiază la Facultatea de Muzică din Brașov.

Și mama ei este specializată în același domeniu, întrucât a studiat Pedagogie muzicală la Facultatea de Muzică din București.

Pe lângă studiu, Teodora cântă, în timpul liber, la diverse evenimente, atât singură, cât și împreună cu mama ei. Pe lângă talentul artistic, noua concurentă de la „Casa iubirii” a moștenit și pasiunea pentru muzica populară de la Simona Bănică, întrucât, pe paginile de pe rețelele sociale, fata are multiple filmulețe în care apare pe scenă în timp ce cântă muzică folclorică, îmbrăcată în straie populare.

Citește și: Cum arăta Teodora de la “Casa iubirii” în urmă cu șase ani. Tânăra și-a impresionat urmăritorii cu aparițiile sale în costum de baie

În plus, din fotografiile postate în mediul online, se poate observa că Teodora seamănă foarte mult cu mama ei, care, deși are 45 de ani, arată foarte bine. În imaginile în care apar cele două, la prima vedere Simona pare să fie, mai degrabă, sora concurentei de la „Casa iubirii”.

Pe lângă faptul că pare foarte tânără, femeia are un stil vestimentar modern și un corp de invidiat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Anamaria Prodan, depre cât de mult îi seamănă copiii. Ce anume îi spunea mama ei înainte ca și ea să devină mamă. „Să-ți facă doar o unime, nu cât mi-ai făcut tu mie.”

Ce a postat mama Teodorei Bănică în momentul în care fata ei a apărut la „Casa iubirii”

Marți, pe 16 iulie, Teodora a intrat în „Casa iubirii”, hotărâtă să-și găsească jumătatea, iar Simona Bănică pare să fie foarte mândră de fiica ei și să o susțină în atingerea scopului pe care și l-a propus. În acest sens, mama tinerei a postat pe Facebook un clip în care se poate observa cum o privea, foarte atentă, la televizor. 

Femeia a postat o secvență în care fata ei, aflată în camera roșie, l-a chemat pe Antoni pentru prima interacțiune din cadrul emisiunii. În clipul publicat la Story, Simona a scris: „Casa iubirii! Inima mea, Teodora Bănică”.

Citește și: Teodora, noua concurentă de la “Casa iubirii”, este o cunoscută tiktokeriță. Frumoasa brunetă și-a cucerit urmăritorii prin vocea și mișcările sale: „Antoni este pentru tine”

„Bună! Mă numesc Teodora, am 21 de ani, sunt studentă, dar și solistă în timpul liber. Am venit la această emisiune pentru a căpăta cât mai multe experiențe noi. Mi-aș dori tare mult să am prima mea experiență în camera roșie alături de Antoni. Ne cunoaștem și sunt convinsă că m-ar familiariza mai bine cu această emisiune”,  a spus noua concurentă, în respectiva secvență.