Cum arată mama Virginiei de la Casa Iubirii. Concurenta a publicat o imagine emoționantă cu cea care i-a dat viață

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 02 apr 2024, 11:25

Virginia în Casa iubirii

Sursa: Instagram Virginia Tistea

Virginia a publicat o imagine cu mama ei pe rețelele sociale. Iată cum arată femeia!

Virginia este una dintre cele mai apreciate concurente din Casa iubirii. Încă de când a pășit în competiție, tânăra a reușit să se facă plăcută publicului. Astfel, bruneta are o comunitate destul de mare pe Instagram, unde își ține urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă în cadrul emisiunii, dar și în viața ei personală. Recent, tânăra a publicat o imagine cu mama ei. Incredibil cum arată femeia!

Citește și: Robi, față în față cu Bogdan! Ce au discutat cei doi concurenți despre Virginia și Julia

Cum arată mama Virginiei de la Casa Iubirii

În urmă cu puțin timp, Virginia a publicat o fotografie mai veche, în care este alături de mama sa. Putem spune că știm de unde a moștenit frumusețea! Fanii concurentei de la ''Casa iubirii'' au rămas uimiți când au văzut cât de bine arată mama sa și cât de mult seamănă bruneta cu ea.  

Dana Țîștea nu mai e la prima tinerețe, dar impresionează cu felul în care arată. Mama Virginiei arată extraordinar de bine, menținându-se într-o formă fizică de invidiat. Cel mai probabil, mulți au impresia că au în fața ochilor două surori și rămân fără cuvinte când află că, de fapt, sunt mamă și fiică.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Virginia, curtată de Bogdan, noul concurent din Casa iubirii

În ediția de vineri, 29 martie, un nou concurent a pășit în Casa iubirii. Bogdan a intrat în competiție de dragul Virginiei. Tânărul a mărturisit că a fost atras de brunetă încă din primul episod al sezonului 3 Casa iubirii.

Bogdan și-a dat seama că Virginia are un suflet bun și că s-ar potrivi mai mult cu el decât cu Robi.

Noul mascul din Casa iubirii vrea să o cucerească pe brunetă, chiar dacă ea este în acest moment într-o relație cu Robert.

Citește și: Bogdan este noul concurent din Casa iubirii! Tânărul a chemat în camera roșie fata pe care o admiră cel mai mult! „Aș dori să te cunosc! Știu că ești într-o relație!” Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut noul băiat

"Mi-a plăcut de ea de la început, mi-a plăcut că e calmă și că are un suflet bun. O consider potrivită pentru mine.", a mărturisit Bogdan.

Rămâne de văzut care va fi parcursul Virginiei în Casa iubirii și cu cine va decide să își continue viața în cadrul emisiunii.