Cum arăta Maria Hîngu de la Survivor România în urma cu câțiva ani! Războinica avea părul lung și se îmbrăca elegant! O recunoști?

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 04 feb 2021, 12:58
echipa Războinicilor Foto(4)
Cum arată Maria Hîngu de la Survivor România în urma cu câțiva ani!

Cum arăta Maria Hîngu de la Survivor România înainte? Imaginile în care nu o vei recunoaște!

Maria Hîngu face parte din echipa Războinicilor de la „Survivor România” 2021. Concurenta este pasionată de sport încă din copilărie. Războnica este pregătită să lupte în competiția din Republica Dominicană, unde este urmărită de mii de admiratori. Însă, câți dintre aceștia știu cum arăta înainte?

Citeste si: Clasament Survivor Romania 2021! Cine sunt cei mai buni concurenți! Surpriza e faimosul de pe ultimul loc!

Cum arată Maria Hîngu de la Survivor România în urma cu câțiva ani!

Maria Hîngu are 25 de ani și este asistent manager într-o cafenea. Concurenta din sezonul 2 „Survivor România” 2021 face parte din echipa Războinicilor. Maria este pasionată de sport încă din copilărie, a jucat handbal în școala generală, iar în liceu s-a axat pe baschet.

"M-am înscris la Survivor din dorința de a-mi întrece toate limitele.

M-am regăsit complet în acest format și asta m-a făcut să îmi doresc cu adevărat să fac parte din acest show. Pornesc la drum cu gândul că pot câștiga și îmi doresc să fac asta"
, a spus Maria Hîngu.

Maria Hîngu are foarte mulți susținători, însă nu mulți sunt cei care știu cum arăta înainte de participarea la Survivor România. Imaginea ei s-a schimbat major dacă facem o comparație cum arăta înainte și cum arată acum.

Citeste si: Cine castiga Survivor Romania 2021! Daniel Pavel a dezvaluit in premiera ceea ce multi nici nu banuiau vreodata

Războinica de la Survivor România 2021 este de nerecunoscut! Cel puțin asta poate constata oricine vede imaginile cu ea înainte, când avea părul lung și se îmbraca elegant și după.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În imaginile postate pe internet chiar de el, se poate observa ca în urmă cu câțiva ani arăta total diferit.

Citeste si: Cine este noua concurentă din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021? Este brunetă, sexy și plină de tatuaje! IMAGINI EXCLUSIVE de pe teren!

Cu ce se ocupă Maria Hîngu?

Tânăra este din Vrancea, însă locuiește în București, unde ocupă postul de asistent manager al unei cafenele renumite. Maria Hîngu este foarte pasionată de jobul pe care îl are și postează foarte multe fotografii de la locul de muncă. În vârstă de 25 de ani, concurenta are 1,75 metri înălțime și 57 de kilograme.  

Ambiția o caracterizează pe Războinica de la Survivor. Pentru că a practicat două sporturi care presupun lucrul în echipă.

Concurenta din echipa Războinicilor a făcut patru ani de handbal în școala generală și baschet în timpul liceului.

Citeste si: Scandal la Războinici după ce au pierdut imunitatea: "E lipsă de respect"

Echipa Războinicilor este formată din: Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Mariano Starlin Belen, Mellina și Musty Camara. 

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.