Cum arată Mariah Carey după ce s-a îngrășat 30 de kilograme, iar apoi a slăbit spectaculos. Ce dietă a ținut artista

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 22 iul 2022, 04:35
Cum arata Mariah Carey după ce a slabit?

Mariah Carey a trecut printr-o perioadă în care a pierdut kilogramele de sub control și s-a îngrășat extrem de mult. Artista a acumulat 30 de kilograme în plus într-un timp relativ scurt.

După o perioadă în care a pierdut lupta cu kilogramele în plus, Mariah Carey a apelat la bisturiu pentru a reveni la silueta mult dorită. Artista și-a făcut micșorare de stomac și a reușit să ajungă la silueta mult visată.

Cum arată Mariah Carey după ce a scăpat de kilogramele în plus

Mariah Carey a trecut de-a lungul timpului prin schimbări incredibile de greutate.

În urmă cu 8 ani, în perioada sarcinii, artista a luat în greutate nu mai puțin de 30 de kilograme așa cum a declarat ea. Pe perioada sarcinii i-a fost extrem de greu. Artista a întâmpinat o mulțime de dificultăți, fiind nevoită și să stea la pat o bună perioadă. Repausul a lăsat semne vizibile pe corpul ei, care a luat mult în greutate.

”După ce am început dietă, am pierdut peste 15 kilograme.

Am avut o sarcina foarte grea. Am fost nevoită să stau în pat, dar până şi odihnă era dureroasă. Am învăţat foarte multe în perioada de sarcina, urmărind schimbările care se petrec în corpul meu”, 
spunea artista la un moment dat. 

Citeste si: STIRI EXTERNE. A iesit soarele pe strada lui Mariah Carey! Se iubeste cu un miliardar australian. In acelasi timp, Britney Spears e, din nou, singura...

Ce dietă a ținut Mariah Carey?

Artista a declarat că a apelat la o dietă foarte strictă, Jenny Craig. Dieta pe care Mariah a ținut-o presupunea doar consumarea anumitor timpuri de alimente, precum: fasole neagră, linte, varză roşie, conopidă violet, vinete, corcoduşe negre, cartofi şi morcovii mov, struguri roşii şi negri, prune închise la culoare, dude negre, mure şi fragi, mere, smochine, ceapă roşie, afine, busuioc şi ceai de levănţică. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeta a spus că secretul pentru pierderea în greutate este să mănânce puțin și des.

Însă,cu toate acestea, cântăreața nu și-a menținut silueta de-a lungul timpului, ci a trecut prin mai multe transformări.  

Mariah Carey s-a îngrășat 11 kilograme, a slăbit, iar la un moment dat s-a îngrășat 20 de kilograme. Vedeta ajunsese să cântărească 65 de kilograme la o înălțime de 1,75, pentru ca apoi să ajungă brusc la 85 de kilograme.

Având în vedere transformările drastice legate de greutatea ei, vedeta a luat o decizie drastică în 2017.

Mariah Carey a apelat la o operație de micșorare a stomacului pentru a-și recăpăta silueta pe care o avea înainte. Operația a fost un real succes, pentru că la aproape doi ani de la intervenție vedeta a reușit să slăbească spectaculos.

Citeste si: Cu cati barbati s-a culcat Mariah Carey? "Sunt un fel de puritana in comparatie cu..."

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.