Cum arată mașina de sute de mii de euro a Andreei Tonciu! Teo Trandafir și Ilinca Vandici au rămas fără cuvinte când au aflat prețul: „Mi se rupe sufletul”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 oct 2024, 11:42

Andreea Tonciu se mândrește pe rețelele sociale cu noua sa achiziție, o mașină în valoare de sute de mii de euro

Sursa: Facebook Andreea Tonciu

Andreea Tonciu e mai fericită ca niciodată cu noul accesoriu în valoare de sute de mii de euro. Cea mai recentă achiziție a brunetei este o mașină care a dat pe spate internetul.

Andreea Tonciu se mândrește pe rețelele sociale cu noua sa achiziție, o mașină în valoare de sute de mii de euro și care a stârnit curiozitatea fanilor, dar și a prezentatoarelor noastre, Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Cele două au dezbătut subiectul „mașina Andreei Tonciu” în platoul emisiunii „Follow us”.

Citește și: Maria Tonciu, înșelată de fostul soț cu menajera?! „Am vrut o răzbunare” Cum a aflat mama Andreei Tonciu de infidelitatea soțului

Cât a costat mașina Andreei Tonciu

Mai în glumă, mai în serios, prezentatoarele Ilinca și Teo au discutat pe urma imaginilor cu noua mașină a Andreei Tonciu. În timp ce Ilinca a dezvăluit prețul exorbitant la care se ridică achiziția, Teo se întreba dacă nu cumva ar putea fi plătită în rate o astfel de mașină, pentru toată viața.

Mașina Andreei Tonciu se ridică la prețul de 700.000

de euro, potrivit informațiilor din presă.

Ilinca Vandici: Doar ce am deschis Instagram-ul zilele trecute și un videoclip cu ceva mare, frumos. Mare mașină frumoasă cu mare Tonciu frumoasă. Nu orice fel de mașină.

Teo Trandafir: Un tanc.

Ilinca Vandici: Este un model anume de la o marcă anume, tunată cu mai multe pachete de opțiuni pentru mașina respectivă, toate ducând la prețul de catalog al mașinii de 700.000

de euro.

Teo Trandafir: În câte rate? Așa îmi fac și eu credit pe 30 de ani și am rezolvat-o.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce categorie de femei va beneficia de un al 13-lea venit? Unele vor beneficia și de prime de Crăciun!

Ilinca Vandici: Pentru o mașină? Mi se rupe sufletul..

Mașina, construită în totalitate din carbon

Ceea ce o face cu adevărat specială, în afară de prețul unei case plus o garsonieră, este faptul că mașina e construită din carbon. De asemenea, Andreea Tonciu ne asigură că nu a cumpărat-o în rate, ci cu bani cash.

Andreea Tonciu: Eu cred că mă iei la mișto.

Eu sunt femeie de rate? E cash, băiatul meu. Nu vezi ce ceas și inel am pe mână? Peste 900 de cai, sunt unicată în România, că așa îmi place mie.

Peste tot unde te uiți numai carbon, până și jantele sunt din carbon.

Ilinca Vandici&Teo Trandafir: Ce o fi făcut? Ce are ea și nu am eu?

Teo Trandafir: Noi, dacă ne punem spate în spate, nici jandarmii nu ne bat. Totuși ce știe să facă, de ce a costat o mașină atât de mult?

Ilinca Vandici: Sunt finisaje de carbon. Carbonul e scump. De obicei se pune pe la bord.

Teo Trandafir: Și dacă trece unul cu o cheie în mânuță..păi nu faci infarct?

Ilinca Vandici: La banii ăștia ar trebui să vină cu căsuță..