Cum arată meniul de la nunta lui Iancu Sterp. Ce vor servi invitații, dar și cine a ajutat-o pe Denisa în alegerea preparatelor

Autor: Diana Bostan

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au cununat civil.

Sursa: Instagram: Iancu Sterp

Pregătirile pentru nunta lui Iancu Sterp cu aleasa inimii sale, Denisa, sunt în plină desfășurare, iar familia sa se ocupă cu mult entuziasm de detalii.

Mama lui Iancu Sterp, Geta, împreună cu sora sa, Ileana, au avut deja ocazia de a degusta meniul special pregătit pentru marele eveniment. Iată ce vor servi invitații în ziua marelui eveniment!

Citește și: De ce nu au fost prezenți, de fapt, Culiță Sterp și Daniela la cununia lui Iancu și a Denisei: „Nu am fost invitată”. Cum a explicat artistul absența de la cel mai important eveniment din viața fratelui său

Ce vor servi invitații la nunta lui Iancu Sterp și a Denisei Coțolan

Marele eveniment va avea loc pe data de 27 octombrie, iar meniul promite a fi unul rafinat, cu preparate delicioase, inclusiv tradiționalele sărmăluțe, dar și o selecție variată de mezeluri și brânzeturi combinate într-un mod apetisant.

Ileana, sora lui Iancu Sterp, a împărtășit detalii din degustarea preparatelor, realizată în locul ales pentru ceremonie.

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan, în culmea disperării! Ce a pățit cuplul după ce și-a plătit un sejur în Grecia: „Nu mi s-a mai întâmplat așa ceva”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ministrul Agriculturii a anunțat ce se va întâmpla cu prețurile alimentelor! De ce crește prețul la carnea de porc? Atenționare pentru gospodine

Printre bunătățile selectate de familie se numără confit-ul de porc glazurat cu cartofi parizieni și ceapă crocantă, precum și obrăjori de vită cu spumă de cartofi, trufe și sos brun spaniol. Aceste delicii promit să încânte invitații în ziua nunții.

Mama și sora lui Iancu Sterp au ajutat-o pe Denisa în alegerea meniului

Ileana Sterp a povestit că a fost la degustatul meniului pentru nunta lui Iancu și a Denisei, împreună cu Denisa, mama ei și mama Denisei.

Ileana Sterp a adăugat că a fost acolo și cu soțul ei, dar și cu mama Geta.

Sora lui Culiță Sterp a menționat faptul că Denisa nu știa ce alegeri să facă și că îi era greu fără Iancu alături. Ea și-a exprimat dorința de a o susține pe Denisa în a face cele mai bune alegeri, recunoscând că a fost dificil să se decidă.

În final, Ileana a spus că este sigură că totul va fi bine.

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au pus fanii pe jar! „Fetiță sau băiat?”. Detaliul care i-a dat de gol

„Am fost la degustatul meniului pentru nunta lui Iancu și a Denisei. Am fost cu Denisa, cu mama și cu mama Denisei. Eu i-am ținut locul lui Iancu.

Am fost la Domeniile Streiului, unde vor avea și ei nunta. Am fost acolo și eu cu soțul meu, și Geta.

Denisa nu știa ce alegeri să facă. E greu dacă nu îl are pe Iancu lângă ea. Am fost să o susținem să facă alegerile cele mai bune. A fost greu să ne decidem. Sunt sigură că o să fie totul bine”,  a spus Ileana Sterp,  pe YouTube.