Cum arată mormântul Denisei Răducu la 7 ani de la moartea sa fulgerătoare | VIDEO

Autor: Andrei Costanda

Pe 23 iulie s-au împlinit 7 ani de la moartea Denisei Răducu.

Lacrimi și durere pentru Denisa Răducu! Familia încă îndurerată și grijulie față de mormântul artistei, la șapte ani de la trecerea ei în neființă.

Denisa Răducu, cunoscută publicului ca Denisa Manelista, a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, reușind să cunoască succesul profesional la o vârstă fragedă.

Vizită la mormântul Denisei Răducu

Cariera ei promițătoare și viața personală au fost întrerupte brutal la doar 27 de ani, când a pierdut lupta cu un cancer agresiv la ficat. Pe 23 iulie 2024, s-au împlinit șapte ani de la moartea ei, iar familia și fanii continuă să îi poarte dorul.

Într-un gest emoționant, artista Diana Mîț a vizitat recent mormântul Denisei Răducu, cântând o piesă a regretatei cântărețe chiar lângă crucea acesteia. Diana a mărturisit că și-a dorit dintotdeauna să o cunoască pe Denisa, iar dacă nu a reușit să o facă în timpul vieții, a ales să vină la mormântul ei pentru a-i aduce un omagiu muzical. Această vizită a fost imortalizată într-un videoclip TikTok, care a stârnit emoții puternice printre fani și a adus un nou val de amintiri dureroase.

Citește și: Tragedie la Pucioasa: Un biciclist a fost lovit mortal de un șofer în vârstă de 75 de ani

Citește și: Sărbătoare cu cruce roșie în calendarul ortodox la data de 30 iunie 2024: Rugăciunea pe care trebuie să o rostească credincioșii

Interviu cu tatăl Denisei

Emilian Răducu, tatăl Denisei, a fost contactat de publicația Click! în anul 2023, iar acesta a împărtășit durerea profundă pe care o resimte de când fiica sa nu mai este.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Nu am cum să trec niciodată peste moartea fiicei mele. Au trecut cinci ani și jumătate de atunci, foarte greu, inexplicabil de greu”, a spus acesta.

Durerea lui este atât de intensă încât nu poate dormi uneori din cauza gândurilor și amintirilor legate de Denisa.

Mormântul Denisei este un loc de pelerinaj pentru tatăl ei, care merge la cimitir din două în două zile pentru a aprinde o lumânare. Acest gest nu este doar unul de comemorare, ci și unul de protecție, deoarece, în primul an după înmormântare, cavoul a luat foc de la o lumânare.

Incidentul a fost un șoc pentru tatăl artistei, iar de atunci, el își face griji constant pentru siguranța mormântului fiicei sale.

Durerea tatălui este accentuată de faptul că nu poate suporta să vadă imagini cu mormântul Denisei în telefonul său.

„Mi se rupe sufletul dacă găsesc așa imagini cu ea în telefon”, a mărturisit Emilian Răducu. În casa sa, păstrează doar tablouri cu Denisa în ipostaze fericite, de pe vremea când era pe scenă, veselă și aranjată.

Nu dorește să aibă imaginea ei altfel, decât așa cum era în viață, plină de viață și de succes.

Denisa Răducu a lăsat în urmă nu doar o carieră de succes și o familie îndurerată, ci și amintiri de neprețuit pentru cei care au iubit-o. Tatăl ei continuă să o comemoreze în felul său, păstrând vie amintirea unei fiice care a adus bucurie și lumină în viețile multora. Durerea pierderii ei rămâne însă o rană deschisă, iar fiecare vizită la mormântul său este un prilej de reflecție și aducere aminte a unei vieți trăite intens, dar sfârșite prea devreme.

Materialul video poate fi urmărit mai jos: