CUM ARATA Mowgli in realitate! Povestea fetei care a trait 10 ani in salbaticie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 16:50

Tippi Benjamine Okanti Degre si-a trait primii 10 ani din viata in salbaticie, ca eroul din "Cartea Junglei" a lui Rudyard Kipling, Mowgli.

 Tippi s-a nascut in Namibia. Inca de la nastere, ea a calatorit alaturi de parintii sai in tari ca Botswana, Zimbabwe si Africa de Sud, relateaza dailymail.co.uk.

Pe parcursul calatoriei, ce a durat 10 ani, fata s-a imprietenit in salbaticie cu un elefant, pe care il numeste fratele ei, si cu un leopard, cel mai bun prieten.

Spre deosebire de Mowgli, eroul din "Cartea Junglei", parintii fetei, fotografii Sylvie Robert si Alain Degre, au fost alaturi de copil in salbaticie.


"Viata ei de zi cu zi era sa se asigure ca maimutele nu ii fura sticla", a declarat Sylvie Robert.
"Era ca si cum ar fi avut cel mai mare loc de joaca. A fost foarte norocoasa. Se intelegea usor cu animalele. Vorbea cu ele cu ochii si inima ei", a precizat mama lui Tippi.

Fotografa a povestit si cum fiica ei s-a imprietenit cu Abu, elefantul african: "Nu avea nicio frica.
Nu realiza ca ea nu era de aceleasi dimensiuni ca elefantul Abu. Vorbea cu el ca si cum ar fi vorbit cu mine".
Lumea a inceput sa ii spuna "fetita care vorbeste cu animalele".

Femeia spune ca, desi Tippi se simtea foarte confortabil in preajma animalelor, a avut mereu grija de securitatea fetei. "Animalele salbatice fie fug, fie ataca daca esti speriat sau ranit, asa ca trebuie sa-i protejezi pe cei tineri", a declarat ea.
( sursa Mediafax)

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.