Cum arată Nazli din serialul Doctorul minune, fără machiaj! Iată cum arată tenul celebrei actrițe Sinem Unsal, când nu se află pe platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 aug 2023, 16:16
sinem unsal din doctorul minune Foto(4)

Sinem Unsal, o actrita talentate si apreciata in Turcia

Sursa: Instagram Sinem Unsal

Sinem Unsal, eroina serialului Doctorul minune, este considerată una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe ale momentului în Turcia.

Îndrăgita actriță Sinem Unsal are doar 28 de ani, însă în cei peste șase ani de experiență pe platourile de filmare a reușit să cucerească publicul cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea ei răpitoare. Tânăra Sinem Unsal se numără printre puținele actrițe ale momentului din Turcia care nu a recurs încă la operații estetite radicale, ci dimpotrivă este extrem de mândră de naturalețea și frumusețea să.

Sinem Unsal din serialul "Doctorul minune", surprinsă fără pic de machiaj!

Născută în Izmir, în anul 1993, Sinem Unsal a decis la vârstă majoratului să meargă să studieze în Istanbul, la îndemnul părinților săi. Astfel, această s-a înscris la Facultatea de Literatură comparată, la Universitatea Eskișehir Osmangazi, în ciuda faptului că își dorea încă din copialarie să devină o actrița celebra și apreciată. Însă destinul avea să o aducă tot pe calea actorie după absolvirea facultății, când a decis să urmeze și cursurile unei școli private de teatru.

Iar la scurt timp Sinem Unsal a primit și primul ei rol într-un serial de televiziune, "Çoban Yıldızı" (Steaua sufletului, 2017), care i-a adus un prim mare succes și i-a deschis porțile către cariea strălucită de astăzi. Au urmat apoi alte câteva roluri extrem de importante pentru carieră să, pe care Sinem le-a jucat magistral, reușind să ajungă la inimile telespectatorilor din Turcia și de peste hotare.

Citeste si: Nazli din serialul "Doctorul minune", schimbare radicala de look, dupa incheierea filmarilor! Iata cum arata acum celebra actrita Sinem Unsal!

În anul 2019 Sinem a fost cooptată în distribuția serialului Doctorul minune, propunere pe care a acceptat-o fără să stea pe gânduri, că pe o mare provocare pentru carieră să. Rolul Nazli, o tânăra rezidență, i-a adus cel mai mare succes din carieră de până acum și a propulsat-o printre cele mai apreciate actrte din breaslă tânăra.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de talentul ei deosebit, Sinem Unsal a mai cucerit publicul și cu frumusețea să răpitoare.

Tânăra actrița se mândrește cu faptul că nu a apelat încă la operații estetice, ceea ce i-a adus și mai multă apreciere din partea publicului. Această nu se sfiește să apară fără machiaj, ci dimpotrivă postează pe contul ei de socializare multe imagini în care apare nemachiată și este incredibil de frumoasă, cu un ten superb.

Citeste si: El este noul partener al frumoasei actrițe Sinem Unsal în proiectul la care se filmează deja în Turcia! Este considerat unul dintre cei mai carismatici actori ai momentului!