Cum arata nepotica Faimosului Culita Sterp de la Survivor Romania 2021! Prima imagine cu micuta

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 iul 2022, 14:55
Culita Sterp, tata de baiat

Ileana Sterp, sora lui Culita Sterp, a nascut in Sambata Mare bebelusul mult asteptat de intreaga familie.

Culita Sterp va fi extrem de fericit cand va reveni de la Survivor Romania 2021 pentru ca are dublu motiv si anume sora lui si viitoarea sotie, au nascut. Ileana a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa si frumoasa, iar Daniela iubita Faimosului va naste in mai putin de o luna un baietel. Prima care a spart gheata a fost Ileana care nu isi mai incape in piele de fericire de cand a devenit mamica.

Mai mult, sotul ei, Daniel Aloman, este si mai topit dupa micuta si nu a ezitat sa le fotografieze pe amandoua in momentul cand au ajuns acasa de la maternitate.

Ileana a declarat ca fetita ei si a lui Daniel are patru kilograme si a cam chinuit-o avand un travaliu destul de lung. Insa totul a fost dat uitarii in momentul cand si-a tinut copila in brate:"A m născut natural o fetiță de 4 kilograme 200.

Cum vă spuneam, a fost o noapte foarte grea, plină de dureri. 
Simțeam la un moment dat că nu mai pot, dar știam că Dumnezeu mă ajută să mai pot un pic.Iar când m-au pus pe masă să nasc, a fost foarte greu, strigam și zbieram încontinuu că nu mai pot, dar Dumnezeu a fost acolo lângă mine și m-a ajutat să duc la capăt. Suntem bine, mulțumim din toată inima, mulțumim pentru grij și pentru mesaje.
Nu mai știu ce să mai zic..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daniel Aloman, sotul Ilenei, a postat si prima fotografie cu micuta dupa care este efectiv topit.

"Bine ați venit acasă, frumoasele mele!" In curand, va fi din nou motiv de sarbatoare in familia Sterp in momentul cand va naste Daniela Iliescu, iubita lui Culita Sterp. Deja, Faimosul se perpeleste pe toate partile la Survivor Romania 2021 deoarece nu stie ce face iubita lui. Cu toate acestea, de Paste, concurentul a primit ca toti de altfel un mesaj video in care a putut sa o vada pe Daniela si datorita aceste ocazii, Faimosul pare ca s-a mai linistit.