Cum arată noua brățară Balenciaga care a înnebunit internetul. Costă mii de dolari și o poți confunda cu o rolă de bandă adezivă

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 20 mar 2024, 16:58

Brățara de la Balenciaga a făcut furori pe internet

Sursa: TikTok highsnobiety

De curând, un videoclip cu o brățară Balenciaga, care este foarte asemănătoare cu o rolă de bandă adezivă, a ajuns foarte viral în mediul online, unde a generat diverse discuții în rândul internauților.

Din lumea modei vine o nouă apariție care stârnește controverse și râsete în egală măsură: brățara Balenciaga de 4.400 de dolari, care pare să semene izbitor cu o simplă rolă de bandă adezivă.

Brățara Balenciaga a ajuns populară pe întreg internetul

Un clip viral pe TikTok a capturat momentul în care o femeie își prezintă cu mândrie noua achiziție de lux, iar reacțiile din comentarii nu au întârziat să apară.

Cu un preț exorbitant, brățara este o creație a celebrei case de modă Balenciaga, cunoscută pentru designurile sale inovatoare și, uneori, controversate.

„Dragii mei, nu este orice bandă adezivă, este o brățară de la Balenciaga. Cu numai 4.400 de dolari puteți să aveți la mână minunăția asta. Ia uite ce superb!”,  a spus o tiktokeriță, pe fundalul respectivei filmări.

La rândul lor, mulți utilizatori de pe TikTok au rămas uimiți de asemănarea izbitoare dintre această bijuterie de lux și o simplă rolă de bandă adezivă.

Comentariile nu au întârziat să apară, iar reacțiile au fost variate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Maurice Munteanu s-a laudat pe Internet cu noua sa achizitie: o pereche de pantofi sport de la un brand "de fite"! Cate MII de lei au costat

Cum au reacționat oamenii din online la vederea brățării Balenciaga

Unii utilizatori au râs și au glumit pe seama asemănării neașteptate, comparând brățara scumpă cu un obiect atât de banal.

Alții au fost uimiți de prețul exorbitant al bijuteriei și s-au întrebat dacă ar plăti vreodată atât de mult pentru ceva care pare atât de simplu.

„Îmi imaginez ce preț are banda de izolier dacă scoth-ul costă atât/ Eu vreau să dau ochii cu ăla care pune prețul/ Dacă sunt oameni care chiar cumpără chestia asta, oamenii respectivi trăiesc în altă dimensiune/ Balenciaga vrea să dovedească că unii oameni cumpăra orice dacă e produs de un brand de lux/ Doamne, ce bogăție pe mine, am 4 role în casă”,  au

fost comentariile câtorva internauți.

@drmiscocialina #balenciaga ♬ sunet original- Dr. Miscoci Alina

Citește și: Versace vandut pentru suma colosala de 8,5 miliarde de dolari?

Casa de modă Balenciaga este cunoscută pentru abordarea sa neconvențională și pentru crearea unor piese care pot stârni discuții și dezbateri în lumea modei.

În cele din urmă, brățara Balenciaga de 4.400 de dolari, indiferent de asemănarea sa cu o rolă de bandă adezivă, reprezintă o expresie a individualității și a stilului personal al celui care o poartă.

Pentru unii, poate fi o declarație de modă îndrăzneață și excentrică, în timp ce pentru alții poate fi doar un obiect curios și amuzant. Indiferent de părere, acest clip viral de pe TikTok demonstrează încă o dată puterea rețelelor sociale de a genera discuții și de a influența tendințele în lumea modei.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.