Cum arată noua casă a artistei Vlăduța Lupău! Iată primele imagini spectaculoase din locuința în care îndrăgita cântăreață se va muta împreună cu familia sa, înainte de botezul micuțului Iair!

Author: Ana Filip
Actualizat: 07 sep 2022, 13:27
Foto(5)

Celebra Vlăduța Lupău a dezvăluit fanilor ei din mediul online câteva imagini în premieră cu noua casă în care se va muta împreună cu familia sa.

Vlăduța Lupău se numără printre cele mai talentate și apreciate artiste de muzică populară și de petrecere și se bucură de mare succes pe piață muzicală. De curând, frumoasa cântăreață a și soțul ei, Adi Rus, au devenit părinții unui băiețel și trăiesc cele mai frumoase și emoționante momente din viața lor. În prezent, cei doi soți se pregătesc intens de botezul micuțului Iair și în paralel aceștia fac deja primele demersuri pentru a se muta în noua lor casă cât mai curând.

Cum arată noua casă a artistei Vlăduța Lupău! Imagini spectaculoase din locuința în care îndrăgita cântăreață se va muta împreună cu familia sa

Îndrăgita Vlăduța Lupău a devenit mămică pe 6 august și de când a venit pe lume micuțul Iair ea și soțul ei se simt extrem de fericiți și de împliniți. Încă de la naștere, celebra artista a publicat pe contul ei de socializare imagini în care apare alături de soțul ei și de bebelușul lor, formând o familie frumoasă și unită.

Citeste si: Vlăduța Lupău, acuzată că a apelat la o mamă surogat! „Așa arată o femeie care naște” Iată cum a reacționat celebra artistă!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pentru că arată uluitor de bine, Vlăduța Lupău nu s-a sfiit să își facă apariția chiar și fără machiaj, arătând tuturor că are o silueta de invidiat deși a născut cu doar câteva săptămâni în urmă.

Unii oameni au făcut comentarii răutăcioase la adresa artistei, afirmând că aceasta ar fi apelat de fapt la o mama surogat și tocmai de aceea nu a luat multe kilograme în plus. Însă frumoasa cântăreața le-a răspuns cu multă stăpânire de sine și chiar cu zâmbetul pe buze că a luat doar 12 kilograme în timpul sarcinii și o ajută și genele moștenite din familie.

De curând, celebra artista a publicat câteva imagini și filmulețe de senzație în care le-a dezvăluit fanilor ei din mediul virtual faptul că ea și familia ei se pregătesc intens pentru a se mută în nouă lor casă, pentru că totul să fie gata în maxim două săptămâni, până când va avea loc botezul micuțului Iair. Vlăduța Lupău le-a împărtășit urmăritorilor ei imagini uluitoare din camera ei și a soțului sau, dar și din camera copilului, în care a surprins câteva detalii cu mobilierul ales.

Citeste si: Cum arată Vladuța Lupău la câteva săptămâni de când a născut. Artista a scăpat rapid de kilograme!