Cum arată noua iubită a lui Dinu Maxer și ce vârstă are. Artistul a fost aspru criticat că și-a luat o parteneră mult mai tânără decât el:„Nu este mult prea tânără”

Author: Madalina Maftei

Cum arată noua iubită a lui Dinu Maxer

Sursa: Facebook

După ce au apărut în spațiul public imagini cu Dinu Maxer și noua sa iubită, ei bine, acum, fostul soț al Deei Maxer a oferit mai multe detalii despre noua sa parteneră.

Dinu Maxer și Deea Maxer au divorțat în urmă cu o lună, după un 17 ani de relație. Recent, Dinu Maxer a confirmat că este într-o nouă relație, după ce a fost surprins în prezența unei domnișoare, într-un club din Capitală. Artistul a oferit, recent, mai multe detalii despre iubita sa și a precizat că bruneta are 36 de ani.

Cum arată noua iubită a lui Dinu Maxer

Nici bine nu a divorțat de Deea Maxer, iar  Dinu deja face ravagii în rândul domnișoarelor din Capitală,  fiind un bărbat curtat. Artistul în vârstă de 48 de ani a confirmat că și-a refăcut viața cu o domnișoară, la o lună după ce a depus actele de divorț. Fostul soț al Deei Maxer a precizat că noua lui parteneră nu este o persoană publică și că amândoi își doresc discreție. 

Citește și: „O luăm treptat, că așa e cel mai firesc”. Dinu Maxer a recunoscut că are o nouă iubită, la doar o lună de la divorțul de Deea Maxer

Imediat după ce a dat vestea, Dinu a fost extrem de criticat de cei care au spus că și-a ales o parteneră mult prea tânăra decât el. Artistul a ținut să clarifice acest aspect și a precizat că iubita sa are 36 de ani.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Relația este la început și este normal să vă spun lucrurile normale și firești. Într-adevăr, s-a scris că este mult prea tânără. O să vă spun că nu este mult prea tânără și are 36 de ani. Și lucrurile astea ne poziționează într-o zonă de cuplu matur. Nu se joacă cu cuvintele”,

a  spus Dinu Maxer în cadrul emisiunii Tv.

Noua iubită a lui Dinu Maxer este brunetă, are părul lung și forme voluptoase. Recent, a ieșit la iveală și o fotografie cu chipul domnișoarei misterioase, care l-a sedus pe Dinu Maxer. Tânăra are ochii căprui migdalați, buzele voluptoase, pielea arămie și un look exotic, potrivit imaginii publicate de  Click!. 

Citește și: Ce reacție a avut Deea Maxer când a fost întrebată de noua relație a lui Dinu Maxer: „Nu am”. Artistul și-a asumat public noul început