Cum arată o zi din viața tenismenei Aryna Sabalenka? Campioana de la Australian Open și-a surprins fanii

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 15 mai 2024, 12:36

Aryna Sabalenka este prezentă la Roma în cadrul turneului de tenis.

Sursa: Instagram

Sportiva s-a calificat în sferturile de finală ale Openului de la Roma și o va întâlni pe Jelena Ostapenko.

Aryna Sabalenka este a doua favorită în câștigarea turneului de la Roma, după ce a învins-o pe Elina Svitolina în optimile de finală, 4-6, 6-1, 7-6 (9/7) și se va duela cu Jelena Ostapenko în sferturi pe data de 15 mai, de la ora 14:00.

O zi din viața unei campioane

În pragul turneului important din capitala Italiei, tenismena Aryna Sabalenka, una dintre cel mai puternice prezențe din circuitul feminin, a captat atenția fanilor printr-un scurt video postat pe contul personal de Instagram la secțiunea Reels, arătând o zi din

viața sa la Roma.

Sportiva bielorusă a prezentat o serie de momente din rutina sa zilnică, începând cu obiceiurile matinale și momentele petrecute cu familia, ulterior oferind o privire în culisele sesiunilor ei de antrenamente de înaintea meciului din sferturile de finală.

Numărul doi mondial din clasamentul WTA nu a putut să nu-și încheie seara fără să se bucure de un bol autentic de paste italienești, simbol al ospitalității și culturii culinare locale.

Fanii au răspuns prompt la postarea ei, exprimându-și susținerea și încurajarea pentru parcursul său.

Postarea sportivei poate fi urmărită AICI.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Aryna Sabalenka, în sferturi la Roma

Aryna Sabalenka şi Elina Svitolina au făcut spectacol pentru spectatorii care au rămas pâna la miezul nopții pentru a urmări deznodământul partidei.

Bielorusa a încheiat partida după doua ore și 22 de minute, evidențiind că, deși a câștigat, a fost departe de cea mai bună formă a sa.

„Am dat totul pe teren, nu am vrut să cedez în nicio secundă. Corpul mi-a permis să joc la 15% din cel mai bun tenis al meu, dar am rămas acolo, am luptat”, a spus Aryna la final.

Numărul doi mondial se va duela cu Jelena Ostapenko, numărul 10 WTA la începerea turneului, pentru un loc în semifinalele Openului de la Roma, fiind prima întâlnire a celor două pe zgură, în ambele partide Aryna reușind să se impună cu lejeritate, astfel că 4 din cele 5 seturi disputate au fost câștigate de ea cu 6-1.

Tenismena a reușit să doboare și un record, astfel că din anul 2018 când reușea calificarea în primul sfert de finală la un turneu WTA 1000, la Cincinnati, nicio altă jucătoare nu a mai reușit să obțină atât

de multe calificări în ultimele 8 jucătoare la turneele din categoria aceasta.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?