Cum arată o zi din viața unui srilankez care muncește în România: „Lucrez din greu să-mi creez o viață mai bună”. Ce spune acesta despre țara noastră

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 iun 2024, 11:26

Cum arată o zi din viața unui srilankez în România

Sursa: Captură TikTok @manosanj

Un bărbat venit din Srilanka tocmai în România a făcut un videoclip pe Internet în care explică, pas cu pas, cum arată o zi din viața lui la noi în țară.

Un bărbat din Sri Lanka, care își dorește să împărtășească cu alți oameni diverse activități pe care le face în România, a povestit cum arată o zi obișnuită din viața lui aici, la noi în țară.

Cum arată o zi din viața unui srilankez care muncește în România

Printr-un videoclip scurt postat pe TikTok, bărbatul a povestit cum își începe ziua la 04:30 dimineața, când străzile sunt încă goale și este liniște peste tot.

Acesta merge spre lucru cu metroul și lucrează ore întregi pentru a-și îndeplini visul, acela de a fi creator ce conținut.

Citește și: Reacția românilor când au văzut o filipineză cum mănâncă sarmale românești: „Tot orez este și în sarmale”. Videoclipul a devenit rapid viral

Cu toate că srilankezul recunoaște că este stresant și solicitant, nu renunță la obiectivul lui, acela de a-și face o viață mai bună pentru el și familia lui.

„Bună tuturor, sunt un srilankez care lucrează în București, România. Ziua mea începe la 04:30 dimineața. Străzile sunt întunecate și liniștite în timp ce mă îndrept spre muncă. Iau metroul pentru a ajunge la muncă, este un pic de liniște înainte de o zi lungă și stresantă, trebuie să lucrez ore foarte lungi într-o zi, așa că este foarte solicitant și stresant pentru mine, dar continui pentru că am vise mari.

Acum am avut o scurtă pauză și mă gândesc la obiectivele mele. Vreau să devin creator de conținut și să las acest stres în urmă. În fiecare zi lucrez din greu să-mi împlinesc acest vis și să-mi creez o viață mai bună și pentru cei din jurul meu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Un american venit în vizită în Brașov a fost uimit de prețul căpșunilor din piață: „Este foarte ieftin față de magazin”

Mă întorc cu autobuzul după ce termin munca. Mulțumesc pentru vizionare! Nu uitați să dați like și să mă urmăriți pentru mai multe”, a spus bărbatul din Sri Lanka, pe contul lui de TikTok.

Cum au reacționat românii

Videoclipul postat de srilankez a strâns peste 4.000 de aprecieri și zeci de comentarii, iar reacțiile românilor n-au întârziat să apară și ele. Mulți dintre ei i-au lăudat atât perseverența de a-și atinge scopurile, cât și i-au mulțumit pentru eforturile depuse.

„Bravo, frate, tine-o tot așa, muncește și o să îți realizezi visele!”, „Poți să o faci, prietene! În numele tuturor românilor din străinătate: te auzim, te vedem, suntem tu”, „Foarte frumos video omule, sper că îți place țara noastră și că oamenii

sunt drăguți cu tine. Îți poți atinge visul!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la videoclipul postat de bărbat. 

Srilankezul, de asemenea, le-a mulțumit oamenilor pentru vorbele frumoase și a declarat că iubește țara noastră și oamenii ei.

„Iubesc România și oamenii, este o țară frumoasă. Vă mulțumesc foarte mult”, a spus bărbatul din Sri Lanka, în secțiunea de comentarii.