Cum arată părinții lui Cosmin de la „Casa iubirii”! Fotografia emoționantă publicată de concurent

Autor: Lavinia Medrea

Cum arată părinții lui Cosmin de la „Casa iubirii”

Sursa: Instagram Cosmin Radu

Cosmin, unul dintre concurenții din „Casa iubirii”, are o familie cu care sigur poate spune că se mândrește.

Cosmin, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din cadrul emisiunii „ Casa iubirii ”, difuzată la Kanal D și prezentată de Andreea Mantea, a postat o fotografie înduioșătoare alături de cei care i-au dat viață. 

Cum arată părinții lui Cosmin de la „Casa iubirii”

Cu ocazia sărbătorilor de Paște, Cosmin de la „Casa iubirii” a mers acolo unde mergem toți de sărbători, și anume la familie, la casa părintească.

Concurentul nu a ratat ocazia de a face o fotografie cu mama și tatăl lui, la masa încărcată de bucate delicioase, și să transmită un mesaj frumos.

„Hristos a înviat!!! Sper ca învierea domnului să vă aducă lumină, și pace si armonie în suflete și în case. Paste fericit tuturor!”, a transmis Cosmin, cu ocazia sărbătorilor pascale.

Citește și: Război în casa fetelor! Un alt mesaj postat de Roberta a iscat haosul! Julia o acuză pe colega ei că a publicat intenționat mesajul! Iată cum a reacționat Sebastian

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

În fotografia postată de tânăr se poate vedea cu ochiul liber că cele mai multe trăsături le-a moștenit de la tatăl său, căruia îi seamănă leit, iar blândețea din ochi a moștenit-o de la mama sa.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Gagea Andreei Moromete, după eliminarea concurentei din Casa Iubirii: „Nu am apucat să o cunosc foarte bine, dar..”

Fanii i-au luat apărarea lui Cosmin

Din păcate, în urma fotografiei publicate de Cosmin alături de părinți, au apărut și comentarii foarte răutăcioase atât la adresa concurentului, cât și la adresa familiei lui. Mulți dintre ei s-au legat de presupusa etnie romă a acestora și au făcut glume nesărate, dar admiratorii concurentului au sărit imediat în apărarea lui Cosmin.

„Să vă fie rușine celor ce comentați negativ, sunt o familie de oameni foarte frumoși, ce contează de ce etnie ești? Mai înâ ti vezi cine ești tu

cel ce comentezi, cu ce drept comentezi? Ștefania și Cosmin sunt doi tineri frumoși, se iubesc mult!”, „Nu contează culoarea, ci contează să fii om!”, „Cât de răi pot fi unii cu comentariile. Eu vă urmăresc cu drag în fiecare zi din Spania. Și la munca pun telefonul să vă văd pe tine și Ștefania, sunteți foarte frumoși împreună”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Cosmin le-a primit din partea admiratorilor săi, la fotografia postată alături de familie, la masa de Paște.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?