Cum arată părinții lui Robert de la „Casa Iubirii”! Fostul concurent are și un frate mai mic: „O familie deosebită”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 08 oct 2024, 11:43

Robert și Giuly sunt deja în atenția celor mai mulți dintre internauți, însă puțini îi cunosc și pe părinții acestora

Sursa: Instagram zagrai_robert

La scurt timp după descalificarea din „Casa Iubirii”, Robert a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii în care apare alături de familia sa, iar fanii au rămas impresionați.

Giuly și Robert au fost descalificați din „Casa Iubirii”, însă acum se bucură și mai mult de relația lor, în afara emisiunii. De curând, Robert a publicat câteva fotografii în care apare alături de familia sa. Iată cum arată cei patru!

Citește și: Robert și Giuly, gest neașteptat după descalificarea din ”Casa iubirii”. Tinerii au făcut marele anunț, iar fanii au reacționat imediat

Cum arată părinții lui Robert de la „Casa Iubirii”

Robert și Giuly sunt deja în atenția celor mai mulți dintre internauți, însă puțini îi cunosc și pe părinții acestora. Recent, în mediul online au apărut câteva fotografii cu părinții și fratele fostului concurent din „Casa Iubirii”.

Imaginile sunt realizate în urmă cu mai mulți ani.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Cum au reacționat fanii

Robert a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți din cadrul show-ului matrimonial, lucru ce se observă și acum, după descalificarea sa. Internauții au invadat secțiunea de comentarii a filmulețului și au reacționat pozitiv la vederea imaginilor cu familia tânărului. 

Citește și: Roberta și Sebastian, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Fiecare primește ceea ce merită” Unde se află acum cei doi, alături de fetița lui Sebastian

„Felicitări, oameni buni, pentru educația și bunătatea lui Robert”/ „Să vă dea Dumnezeu multă sănătate la toată familia și bucurii alese că ați educat așa frumos acest băiat”/ „O familie deosebită”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Robert și Giuly au fost descalificați din „Casa Iubirii”, după ce au fost surprinși că se vedeau în afara emisiunii. 

Acest lucru nu i-a împiedicat deloc să își continue relația, ba din contră, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și au planuri mari de viitor. 

 

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.