Cum arăta Patrick în urmă cu 10 ani! Concurentul de la Casa Iubirii este de nerecunoscut

Autor: Diana Tilă

Patrick de la Casa iubirii

Sursa: Instagram Deac Patrick

Patrick este unul dintre cei mai râvniți concurenți din Casa iubirii, însă puțini sunt cei care știu cum arăta tânărul în copilărie.

Patrick este unul dintre cei mai iubiți și apreciați concurenți din Casa iubirii. Tânărul a reușit să impresioneze prin seriozitatea și ambiția sa, astfel, acum are o mulțime de fani. Însă, puțini sunt cei care știu cum arăta acesta în urmă cu 10 ani.

Citește și: Patrick a pupat-o pe Virginia! Robi dă primele semne de gelozie: „Ce ți se pare ție gestul ăsta?”

Cum arăta Patrick în urmă cu 10 ani!

Patrick, în vârstă de 24 de ani, a reușit să cucerească telespectatorii emisiunii Casa iubirii. Tânărul este concurent în sezonul 3 al emisiunii, dar acesta a participat și în sezonul 2. Cel mai râvnit băiat din cadrul emisiunii matrimoniale crede că unul dintre atuurile lui cele mai puternice este zâmbetul frumos, iar acest lucru nu poate fi contrazis, deoarece cu zâmbetul a reușit să cucerească multe domnișoare de-a lungul timpului. 

Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cum arăta Patrick în copilărie, la vârsta de 14 ani. Tânărul nu apărea pe sticlă și nu era așa popular în mediul online, dar cel mai probabil și în acea perioadă făcea ravagii printre fete. Patrick nu a arătat întotdeauna la fel, însă trăsăturile feței au rămas aceleași. Iată mai jos câteva imagini cu tânărul din Casa iubirii, din copilărie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Parcursul lui Patrick în Casa iubirii

Patrick este din Timișoara și a fost referent la firmă de securitate deținută de tatăl lui. Acesta s-a înscris prima dată la Casa iubirii la 22 de ani.

Fiind o fire încrezătoare, curajoasă și care se integrează ușor în orice mediu, Patrick a decis să intre în casa iubirii pentru a găsi o fată înțelegătoare, de la care să învețe lucruri noi.

Citește și: Ipostaza inedită în care s-a filmat Nona: "Te implor, ard de dor..." Fosta concurentă de la Casa iubirii suferă după Patrick? Detaliul observat de fani

Patrick a reușit să se îndrăgostească în sezonul 2 și să formeze o relație cu Nona, însă, în cele din urmă, cei doi au decis să se despartă din cauza neînțelegerilor. Astfel, după despărțirea dureroasă, tânărul a decis să se înscrie în sezonul 3 al emisiunii Casa iubirii. De la începutul sezonului, acesta a cunoscut mai multe fete, dar nu a găsit pe nimeni pe placul său.

Cu toate acestea, Patrick nu își pierde speranța și este convins că va găsi o fată potrivită pentru el.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?