Cum arată picioarele Andreei Mantea după filmările de la Casa Iubirii. Când și-a dat sandalele jos, fanii au rămas fără cuvinte: ”Atunci când te ambiționezi”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 15 ian 2023, 05:00

Cum arată picioarele Andreei Mantea după filmările de la Casa Iubirii

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea, prezentatoarea reality show-ului Casa Iubirii, le-a arătat urmăritorilor de pe rețelele de socializare cum arată picioarele ei după o zi de filmare.

Andreea Mantea este prezentatoarea celui mai nou reality de la Kanal D. În fiecare zi, vedeta le dă întâlnire telespectatorilor în Casa Iubirii, acolo unde au început să se înfiripe povești de dragoste de-a dreptul impresionante. În spatele momentelor emoționante stau multe ore de filmare, iar acest lucru l-a evidențiat chiar Andreea Mantea, care a postat pe rețelele de socializare un clip în care apar picioarele ei după o zi de filmare.

Andreea Mantea și-a îngrozit fanii de pe rețelele de socializare. Cum arată picioarele ei după filmări

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului Casa Iubirii, le-a arătat fanilor de pe Instagram cum arată picioarele ei după o zi de filmare. Într-adevăr, vedeta face și ambiții, în ultima perioadă s-a confruntat cu kilogramele în plus, iar aspectul său fizic a căpătat modificări, însă, cu toate acestea, încearcă să poarte piese care nu-i mai vin ca înainte.

Recent, Andreea Mantea și-a lăsat fanii mască, după ce a urcat pe Instagram un video în care a purtat o pereche de sandale care au strâns-o foarte tare. Prezentatoarea Tv a transmis și un mesaj celor care o urmăresc.

Citeste si: Robert, confesiuni sfâșietoare despre fiica lui: ”Îmi pare rău că nu a mers” Ce spune concurentul despre femeia cu care are un copil

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Atunci când te ambiționezi să intri în sandalele de pe vremea în care îți veneau”, a scris Andreea Mantea în dreptul imaginilor.

Andreea Mantea a slăbit extrem de mult în ultimele două luni, după ce a intrat în panică pentru că hainele nu o mai încăpeau absolut deloc. Vedeta Kanal D a apelat la ajutorul unui antrenor  de fitness care o ajută să revină la silueta pe care o avea în urmă cu câțiva ani.

Andreea a dezvăluit că are și un plan alimentar bine pus la punct și a eliminat mâncărurile nesănătoase din alimentația ei. 

Prezentatoarea Tv arată mai bine ca oricând și radiază de fericire, mai ales că face parte dintr-un proiect care i se potrivește perfect, Casa Iubirii.

Citeste si: Ce a putut să facă David, fiul Andreei Mantea, în culisele Casa Iubirii, în lipsa vedetei. Prezentatoarea și-a ieșit din minți: Uitați ce a făcut

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?