Cum arată pictura cu David Popovici care a devenit virală! Reacția sportivului când a văzut-o

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 14 sep 2024, 15:41

Tânăra speră ca în cel mai scurt timp tabloul să ajungă în posesia înotătorului 

Sursa: Facebook

Un tablou superb așteaptă să intre în posesia înotătorului David Popovici. O tânără româncă a decis să își depășească limitele și să creeze o pictură aparte, avându-l ca personaj principal pe David.

Claudia este o tânără pictoriță, iar creațiile sale te lasă cu gura căscată. Cel mai recent tablou pictat de aceasta este cu sportivul fenomen al acestui an, David Popovici. Tânăra speră ca în cel mai scurt timp tabloul să ajungă unde trebuie.

Citește și: Cum arăta și ce poreclă avea David Popovici în copilărie. Detalii mai puțin știute

Cum arată tabloul fenomen cu David Popovici

Claudia pictează de mulți ani, iar de data aceasta a decis să îi facă o surpriză talentatului sportiv David Popovici, cel care a adus o medalie de aur acasă, după participarea la Jocurile Olimpice de la Paris. 

După 40 de ore de muncă, tânăra a dovedit o pictură extrem de frumoasă, cu o tehnică unică, pe care chiar aceasta recunoaște că nu a mai folosit-o până acum, dar este cât se poate de mândră de rezultatul final. 

„Acesta este un tablou pictat în ulei, cu David Popovici. După 40 de ore de muncă, în sfârșit vă pot arăta procesul.

Într-o lume în care arta, munca sau ambiția nu sunt deloc apreciate, mai ales în România, eu am continuat să fac ceea ce îmi place și am sperat că prin acest tablou voi putea transmite o emoție, tabloul fiind conceput în totalitate de mine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Am ales două imagini de la Jocurile Olimpice și le-am editat mai întâi împreună pentru a transmite un efect de transparență și prin chestia asta am vrut să transmit și altă emoție publicului.

De obicei realizez doar portrete simple, realistice și de data aceasta am vrut să fac ceva diferit, ca să pot transmite o altfel de emoție și am vrut să mă ambiționez să fac ceva diferit și nou și puțin mai greu, de altfel, deoarece e pentru prima dată când am făcut acest gen de tablou cu efect transparent.

Îmi doresc ca acest tablou să ajungă la David, să îl vadă și să i-l pot trimite și sper că, cu ajutorul vostru, celor cărora vă place, va putea

ajunge la el.”

Având în vedere faptul că David Popovici nu are un cont pe platforma TikTok, sperăm că pictura va ajunge în posesia acestuia.