Cum arata PRESA MONDENA de acum 20 de ani! Vedetele se schimba, dar naravurile ba! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:40

Loredana Groza, Aurelian Temisan si Ovidiu Ioanitoaia erau doar cateva dintre vedetele care tineau prima pagina ale revistelor mondene de acum 20 de ani.

Se pare ca se descurcau foarte bine inca de atunci. Despre Lori ziarele si revistele au scris multe, insa cel mai controversat articol a fost cel in care se vorbea despre orientarea ei sexuala. La inceputul anilor 90 a aparut zvonul ca ar avea simpatii cu lesbianismul, totul dupa ce artista a filmat un videoclip la o piesa de dragoste in care apareau mai multe femei. Replica ei: "Cum chiar asa zice lumea despre mine?".
Scandalurile s-au legat si de numele lui Aurelian Temisan. Idolul tuturor femeilor din acea perioada a tinut si el o buna bucata de vreme prima pagina a ziarelor. Prin 1993 ziarele scriau, cu litere de o schioapa "Acuzat de crima, Aurelian Temisan se explica: Nu sunt asasin". Asta dupa ce un post de radio anunta ca artistul ar fi criminalul celebrului Ioan Luchian Mihalea. Din fericire pentru el, adevaratii asasini au fost descoperiti, iar Aurelian Temisan si-a putut vedea linistit de cuceririle lui.
Maia Morgenstern si-a trait si ea drama tot pe la inceputul anilor 90. Nu avea o locuinta. Ziarele de atunci publicau in primele pagini declaratiile ei pline de durere. "Imi vine sa ma culc aici pe tortuar, in fata primariei. Ce o sa-mi faca, o sa puna furtunul pe mine? Nu-i nimic, sunt obisnuita, m-a pregatit Pintilie in timpul filmarilor pentru Balanta". Drama a ramas, personajul s-a schimbat. Acum aceeasi drama o traieste Mioara Roman.
Unul dintre primele materiale de paparazzi de la noi l-a avut ca personaj principal pe Ovidiu Ioanitoaia. El a fost surprins in timp ce isi spala geamul la una dintre masinile lui. Culmea insa, titlul articolului nu avea insa nicio legatura cu ce continea materialul: "Ovidiu Ioanitoaia umbla prin redactie in papuci de casa". Alte titluri, tot din acea perioada, sunau ceva de genul "Maia Morgenstern a slabit 7 kilograme de amorul artei", "Catelul avocatei Paula Iacob a incercat sa se sinucida", "Catalin Crisan a fost felicitat de rockeri pentru ca se va lasa de cantat.
Spre dezamagirea lor, a fost doar un zvon".
Timpul a trecut, dar lucrurile au ramas parca la fel. S-au schimbat doar numele vedetelor: Bianca Dragusanu, spre exemplu, este nelipsita din paginile ziarelor, iar titlurile care ii contin numele nu au cum sa nu iti atraga atentia. Si daca tot a venit vara, ziarele abunda de titluri ca "Minune, ce-ti mai place vinisorul la piscina", "Curele de slabire au functionat! Adelina a afisat un corp de invidiat la plaja" sau "Uite cat de bine ii merge Laurei Cosoi dupa despartirea de Smiley! Se bucura de soare in Grecia!".

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.