Cum arată presupusa iubită a lui Livian? Au apărut imaginile cu Renata

Author: B.H.

După ce au existat zvonuri potrivit cărora Livian ar avea o relație de 2 luni în Turcia, acum au apărut și fotografiile cu presupusa sa iubită. Cum arată Renata?

Ies la iveală noi detalii despre relația pe care Livian ar avea-o în afara competiției cu o tânără pe nume Renata. După ce Andreea Pirui a aruncat bomba, acum, vloggerițele Reea și Tina au făcut publice primele fotografii cu femeia care l-ar fi cucerit pe Livian.

Citeste si: Femeia cu care Jador a petrecut la mare. Cum a reacționat Ella?

Cum arată presupusa iubită a lui Livian? Au apărut imaginile cu Renata

Livian, unul dintre cei mai iubiți concurenți de la "Puterea Dragostei", este acum în mijlocul unui scandal după ce au apărut informații potrivit cărora ar avea o relație cu o tânără pe nume Renata. Totul se întâmplă în contextul în care Livian refuză să se împace cu Bianca, în ciuda eforturilor pe care aceasta le-a făcut în ultima vreme pentru a-i recâștiga iubirea.

Vloggerițele Reea și Tina, cele care vin mereu cu dezvăluiri picante din viața concurenților de la "Puterea Dragostei", au postat acum fotografii cu Renata, femeia cu care Livian ar avea o relație de două

luni în Turcia. Se pare că Livian ar mai fi avut o legătură cu tânăra și în trecut, iar acum, Renata este complet schimbată, apelând la ajutorul medicului estetician. 

Citeste si: Mario Fresh, bătut în club? Ce a pățit artistul: "Așa se întâmplă când..."

"O cheamă Renata. Este fosta lui Livian a stat cu ea când avea 20 de ani, după el când a fost în vacanță în România s-a întâlnit cu ea.

Am înțeles că fata asta lucrează dansatoare prin cluburi. Are foarte multe operații. E total altă persoană.", este mesajul pe care Reea și Tina l-au primit.

,

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Livian nu a comentat zvonurile, ci a preferat să păstreze tăcerea în legătură cu acest subiect.

Livian a dat vestea cea mare: "Cu foarte mare entuziasm țin să vă anunț că..." 

Livian le-a pregătit celor ce îl urmăresc în mediul online o foarte mare surpriză. Emoționat, concurentul de la" Puterea Dragostei" a dat vestea cea mare.

Livian a reușit să își construiască o comunitate destul de numeroasă în spațiul online, fie că vorbim de instagram sau Youtube.

Concurentul de la" Puterea Dragostei" este foarte activ pe internet și își ține la curent prietenii virtuali cu tot ceea ce se întâmplă nou în viața lui. Astfel, într-un nou material postat pe canalul său de Youtube, Livian a făcut o dezvăluire importantă.

Dacă până acum a ales să vorbească despre viața lui personală, despre relația cu Bianca Comănici sau despre ceea ce se întâmplă în casa" Puterea Dragostei", Livian a decis acum că a venit momentul să abordeze un alt subiect în vloggurile sale.

Concurentul de la "Puterea Dragostei" și-a anunțat prietenii virtuali că va da startul unui nou proiect prin care va încerca să le arate celor ce îl urmăresc diferite locuri frumoase ale lumii. Livian a spus că va fi foarte atent la detalii și că va prezenta toate tradițiile din fiecare loc în care va ajunge, începând cu Istanbulul.

"Prieteni sunt foarte fericit și cu foarte mare entuziasm țin să vă anunț că, începând din această seară, împreună cucerim lumea. O cucerim într-un mare hal și stil. Nu există niciun porc care să ne stea în cale, nicio pasăre pe care să nu o doborâm și niciun pește pe care să nu îl devorăm. Țin să vă anunț un nou proiect. Proiectul este intitulat Mr. Livian Traveling. O să vă ducă în toată lumea asta, pe toată planeta, pe orice continent. Deocamdată vom putea face videoclipuri doar de aici, din Istanbul, poate în zilele libere o să pot să vizitez alte orașe. Am vrut să încep cu România, dar începem cu Istanbulul.", a spus Livian.

Citeste si: Sora lui Iancu Sterp e gravidă și va naște în curând! Culiță și-a anunțat mama: “Știu că îți dorești și nepoți, dar am așa o presimțire că nu mai durează mult și vei avea!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.