Cum arăta Radu Nițu în copilărie! Imaginea în care sigur nu îl veți recunoaște pe câștigătorul de la „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita

Cum arăta Radu când era mic

Sursa: Instagram Radu Nițu

Radu, câștigătorul sezonului 2 al emisiunii matrimoniale „Casa iubirii” a postat astăzi o fotografie cu el de pe vremea când era de-o șchioapă.

Radu Nițu este foarte activ pe rețelele sociale, mai ales de când a câștigat premiul cel mare al competiției de la Kanal D. Odată cu participarea la „Casa iubirii”, tânărul a strâns de partea lui o comunitate impresionantă de fani, care, chiar și după ce a ieșit din emisiune, îl urmăresc și vor să fie la curent cu orice detaliu din viața lui de după concurs.

Radu a participat la un eveniment care l-a făcut să-și amintească de copilărie

La rândul lui, fostul concurent are grijă să le ofere în mod regulat conținut admiratorilor lui, prin care le împărtășește diverse aspecte despre el și despre evoluția lui în afara show-ului matrimonial. 

Astăzi, Radu a vrut să le arate urmăritorilor lui de pe Instagram faptul că a participat la un eveniment foarte important pentru el, și anume la serbarea de sfârșit de an a unui mic membru din familia lui. 

Tânărul pare să-l îndrăgească foarte mult pe băiețel, care pare să fie la grădiniță, întrucât a postat la Instastory diverse filmări și fotografii cu el, din timpul serbării. În clip, se pare că micuțul și colegii lui erau foarte veseli că au intrat în vacanța de vară.

Citește și: Radu de la ”Casa iubirii”, noi declarații despre Cristina: „Îmi e dor”. Motivul pentru care nu o poate da uitării

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Acest moment i-a stârnit nostalgia lui Radu, care și-a adus aminte, cu drag, de perioada copilăriei. În plus, când l-a văzut pe copil îmbrăcat în costum popular, fostul concurent și-a amintit că și el a purtat un astfel de costum când era de vârsta băiețelului, la o serbare de Crăciun.

Cum arăta Radu Nițu când era copil

La scurt timp după ce a postat clipurile și fotografiile cu micuțul, fostul concurent de la „Casa iubirii” a căutat printre pozele făcute pe vremea când era de-o șchioapă și a găsit exact

poza cu el îmbrăcat în straie populare, pe care a postat-o imediat pe story. Acesta a vrut să le dezvăluie fanilor cât de simpatic era la grădiniță, dar să le și arate asemănarea dintre el și copilul pe care l-a filmat.

Citește și: Radu de la “ Casa iubirii” a făcut marele anunț: „ Mă însor”. În ce ipostază s-a filmat fostul concurent și presupusa iubită

În respectiva imagine, Radu, care aștepta cadoul de la Moș Crăciun, după ce i-a înmânat scrisoarea, este de nerecunoscut. Singura trăsătură care a rămas neschimbată la el sunt ochii săi de un albastru inconfundabil.