Cum arata Raluca Badulescu fara PERUCA! Juratul Bravo, ai stil! 2021, ipostaze de senzatie in vacanta

Author: Alice Popescu
Actualizat: 03 sep 2021, 14:56
Raluca Badulescu, aparitie de senzatie fara peruca

Telespectatorii si fanii "Bravo, ai stil! 2021 sunt obisnuiti cu aparitiile glamour-oase si excentrice ale celebrului jurat, insa in vacanta Raluca a renuntat la aceste artificii.

Raluca Badulescu, una dintre cele mai excentrice personalitati ale showbiz-ului autohton si jurat de 7 sezoane la "Bravo, ai stil!", a surprins mereu audienta cu aparitiile ei. Fie ca este vorba de stilul vestimentar sau de accesoriile purtate, Raluca Badulescu a uimit publicul care o adora pentru simtul umorului de care mereu a dat dovada la "Bravo, ai stil!" de-a lungul timpului.

Cum arata Raluca Badulescu, juratul "Bravo, ai stil!" 2021 fara peruca

" Eu iubesc hainele cu adevărat, iubesc imaginea pe care o am cu adevărat, mă preocupă lucrurile acestea cu adevărat și toate vin din mine. Asta sunt eu, nu are cum să vină să–mi spună cineva să fiu altfel decât sunt eu cea adevărată.   Persoanelor din mediul online care mai pun presiune, de multe ori, și întreabă de ce nu vreau să arăt eu natural și vreau să arăt așa, le spun: «Pentru că nu am cum să mă prefac!» Dacă eu aș arăta altfel decât arăt acum, ar însemna să mă prefac, lucru pe care nu l-am făcut niciodată și nu am să-l fac vreodată."

Citeste si: Cine este iubitul milionar al Madalinei Pamfile de la Bravo, ai stil! 2021. Imagini rare cu cei doi impreuna!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Daca recent, Raluca Badulescu a inchis gura celor care o critica pentru faptul ca poarta unghii false, gene si peruci tot timpul, iata ca in aceasta vara, juratul "Bravo, ai stil! sezonul 7 a avut aparitii cu totul altfel de cum era publicul obisnuit. In vacanta din Ibiza alaturi de sot, Raluca Badulescu a renuntat la peruci si s-a lasat pozata cu podoaba ei capilara naturala.

Juratul "Bravo, ai stil!" 2021 chiar are cu ce se lauda deoarece are un par bogat si foarte lung.

Raluca Badulescu, in vacanta in Ibiza alaturi de sot si fara peruci

Citeste si: Raluca Badulescu nu a mai rezistat si a rabufnit! Juratul Bravo, ai stil! sezonul 7, criticata ca poarta mereu peruci si unghii false. Vedeta a explicat MOTIVUL

Insa, vedeta recurge la artificiile cu perucile deoarece fac parte din personalitatea si stilul ei." Aceasta este unul dintre subiectele mele favorite de discuție. De ce nu renunț la peruci, machiaj, unghii lungi etc. Păi de ce aș renunța?  Atâta timp cât eu sunt fericită cu imaginea pe care o am și nu neapărat că sunt fericită, ci aceasta sunt eu, aceasta este personalitatea mea, de ce aș face-o? Eu nu sunt un personaj, eu sunt așa de mai mult de 30 de ani."

"Dacă n-am avut peruci, am avut extensii, gene lungi am avut întotdeauna, de când se pun extensii de gene, unghii lungi am de vreo 28 de ani, de când se pun

în Romania, adică eu nu sunt un personaj care și-a pus unghii false, peruci etc. Toate lucrurile acestea, toate pe care le fac sunt parte din personalitatea mea, din mine, asta sunt eu cu adevărat. Acestea, pentru mine, nu sunt artificii de styling.