Cum arăta Rebecca de la “Casa iubirii” în copilărie. Concurenta și-a emoționat fanii cu postarea sa: „Baby Reby”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 27 aug 2024, 10:40

Ea este Rebecca de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Rebecca Toma

Rebecca de la ”Casa iubirii” și-a emoționat susținătorii cu o fotografie din copilărie. Iată cum arăta concurenta!

Rebecca, una dintre concurentele emisiunii "Casa Iubirii", și-a surprins fanii de pe Instagram cu o postare emoționantă din copilărie. Tânăra a împărtășit o fotografie pe Instastory în care apare în primii ani de viață, dezvăluind o parte sensibilă și neștiută a personalității sale.

Citește și: „Eu sigur o să fiu în față, știm cu toții”. Rebecca se pregătește de eliminare după tensiunile avute cu Teodora, favorita telespectatorilor

Cum arăta Rebecca de la ”Casa iubirii” în copilărie

În descrierea imaginii, Rebecca a scris simplu și cu drag: "Baby Reby". Fotografia o surprinde pe Rebecca cu ochii de un albastru strălucitor. Părul ei, scurt și ușor ondulat, completează imaginea adorabilă a unei fetițe pline de energie și inocență.

Citește și: Antoni nu vrea să mai audă de Rebecca. Bruneta a fost pusă la zid de băieții din casă: „Rebecca nu a fost foarte sinceră”

Fanii au reacționat imediat la postarea vedetei. Mulți au remarcat frumusețea naturală a Rebeccăi încă din copilărie și au lăudat curajul ei de a împărtăși astfel de momente personale. Fotografia a stârnit, de asemenea, un val de nostalgie printre urmăritorii săi, care și-au amintit de propriile lor amintiri din copilărie.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Rebecca, cunoscută pentru personalitatea sa puternică a devenit rapid una dintre cele mai vulcanice concurente din „Casa iubirii”. Acum, cu această postare specială, ea arată o latură mai sensibilă și vulnerabilă, care nu a făcut decât să o apropie și mai mult de fanii săi.

Cine este Rebecca de la ”Casa iubirii”

Rebecca are 22 de ani si este din Craiova.

Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism, își propune să-și continue studiile în București și să își construiască o carieră în domeniul media.

Citește și: Rebecca recunoaște că este atrasă de Casian! „Îmi place foarte mult...”. Aflați cum va reacționa Antoni marți, 13 august, în noul episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bruneta a crescut în Italia, dar a revenit în România alături de mamă, după ce părinții săi s-au separat.

Rebecca este pasionata de media și social media si își găsește timp pentru a crea conținut, deși nu îl consideră aceasta activitate un job în sine.

În ceea ce privește dragostea, tânăra caută un partener responsabil și romantic, văzând căsătoria ca un compromis important pe care este dispusă să îl facă pentru omul potrivit. 

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.