Cum arăta renumita Gökçe Bahadır, protagonista serialului "Tablou de familie", la început de carieră, când nu avea nicio intervenție estetică! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 iul 2024, 21:45

Gökçe Bahadır, protagonista serialului "Tablou de familie", apariție uluitoare în mediul online! Cum arăta celebra actriță înainte de operațiile estetice! Iată cât de mult s-a schimbat de-a lungul celor două decenii de carieră.

Gökçe Bahadır este considerată una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia, datorită talentului sau desăvârșit și numeroaselor realizări pe plan profesional. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte frumoasa actriță este serialul Tablou de familie, în care a dat viață personajului principal, care i-a adus de asemenea un succes răsunător în carieră.

Cum arăta celebra actriță Gökçe Bahadır înainte de operațiile estetice

Gökçe Bahadır s-a născut în anul 1981, în Istanbul, unde a crescut și a studiat peste ani. După absolvirea liceului, aceasta a fost admisă la Facultatea de Radiodifuziune și Televiziune în cadrul Academiei din Istanbul și apoi a studiat și actoria în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen și astfel și-a îndeplinit marele vis de a deveni actrița.

Citește și: Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

Gökçe Bahadır are 42 de ani și cu toate acestea arată încă uluitor și are o silueta de inividiat. Această nu s-a sfiit să publice pe contul ei de Instagram imagini de senzație, de pe vremea în care avea doar 20 de ani, când nu avea nicio intervenție estetică la nivelul chipului. In prezent, îndrăgita actriță a recunoscut ca a recurs la mici intervenții estetice pentru a arata impecabil in fata publicului. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Actrița Gökçe Bahadır, eroina serialului "Tablou de familie", nuntă de poveste cu alesul inimii sale

Gökçe Bahadır a trecut printr-o căsnicie eșuată însă după câțiva ani de la divorț celebra actrița și-a deschis din nou inima și s-a îndrăgostit de cel care avea să îi devină al doilea soț.

Citește și: Gökçe Bahadır, protagonista serialului "Tablou de familie", nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cu cine s-a căsătorit frumoasa actriță în 2022 și cum a strălucit în rochie de mireasă

În anul 2020, Gökçe Bahadır l-a cunoscut și s-a îndrăgostit iremediabil de celebrul artist Emir Ersoy, iar după doar doi ani de relație cei doi s-au căsătorit într-un decor de poveste, unde au avut alături rude, prieteni și mulți colegi de breaslă, iar evenimentul a fost unul de-a dreptul fabulos.

 

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!