Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fostul concurent avea stofă de fotomodel

Autor: Lavinia Medrea
Robert cu peisaj în spate Foto(5)

Robert Chirescu

Sursa: Facebook Robert Chirescu

Robert Chirescu, fost concurent al emisiunii „Casa iubirii”, arăta ca un fotomodel pe vremuri!

Robert Chirescu, fostul concurent din sezonul 2 al emisiunii „Casa iubirii” de la Kanal D, moderată de Andreea Mantea, arăta diferit în urmă cu 10 ani, când era mult mai tânăr.

Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani

Nu mai este un secret că Robert a fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați concurenți ai sezonului 2 „Casa iubirii” și că, de asemenea, aspectul lui fizic a fost foarte apreciat atât de domnișoarele de afară, cât și de câteva din casă.

Puțină lume știe, totuși, cum arăta fostul concurent în urmă cu 10 ani, pe când avea doar 23 de ani.

Din imagini putem observa că Robert a fost, în tinerețe, un tânăr șarmant cu un fizic atletic și foarte bine făcut. Chiar și trăsăturile lui faciale erau deosebite, astfel că tânărul arăta ca scos din revistele de modă din acele vremuri.

Citește și: „Un tată fantastic”. Robert Chirescu a apărut alături de un bebeluș! Fostul concurent de la „Casa iubirii” i-a luat prin surprindere pe fani

Vedem, de asemenea, că Robert era pasionat de sport, în special de tenis. Fostul concurent era pasionat și de fotbal, ne arată chiar tricoul pe care-l purta într-o fotografie, de la faimoasa echipă F.C. Barcelona.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Cine este Robert Chirescu

Despre Robert Chirescu știm că vine din Târgoviște, dar locuiește în Spania de peste 20 de ani. Are aproape 34 de ani, a fost model și este pasionat de motoare și de adrenalină. 

Citește și: Robert de la „Casa iubirii”, surprins alături de o domnișoară misterioasă! Cum și-a petrecut fostul concurent Dragobetele

Robert intrase în sezonul 2 al competiției „Casa iubirii” pentru a-și găsi jumătatea, deoarece era convins că sufletul lui pereche este o româncă.

Tânărul se consideră loial și altruist, calități pe care se bazează în viața de zi cu zi.

În materie de iubire, Robert nu a fost foarte norocos în competiție. A avut o relație tumultuoasă cu Mihaela, câștigătoarea sezonului 2, cu care a trecut dintr-o extremă într-alta: de la iubire la dușmănie. Cei doi au ajuns, dintr-un cuplu reușit și frumos, să se despartă și să-și arunce vorbe urâte, care dor.

Tânărul și-a încercat norocul și cu Catinca, o altă fostă concurentă, dar nici acolo lucrurile n-au mers cum trebuie deoarece, în ciuda faptului că se înțelegeau, Robert nu putut să nutrească sentimente puternice față de Catinca.