Cum arăta Robi de la „Casa iubirii” în urmă cu cinci ani! Concurentul era carismatic și atunci

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 iun 2024, 10:58
Robi din Casa iubirii în sacou și cămașă Foto(6)

Cum arăta Robi acum 5 ani

Sursa: Facebook Robert Stancu

Robi Stancu, unul dintre concurenții sezonului 3 „Casa iubirii”, arăta mult mai diferit acum cinci ani față de prezent.

Robi Stancu este unul dintre concurenții sezonului 3 al competiției „ Casa iubirii ”, difuzată la Kanal D și prezentată de Andreea Mantea, care a reușit să ajungă la inimile susținătorilor lui prin felul său carismatic de a fi.

Cum arăta Robi de la „Casa iubirii” în urmă cu cinci ani

Toată lumea știe cum arată Robi astăzi și nu este un secret că multe domnișoare râvnesc la un bărbat ca el, dar puțină lume știe cum arăta tânărul în urmă cu cinci ani.

Citește și: Virginia, mesaj subtil pentru Robi pe Internet! „Este o pedeapsă suficientă”. Tânăra a reacționat tăios după comportamentul fostului ei iubit

În fotografiile pe care le-a publicat pe profilul personal de Facebook în perioada 2019-2021, vedem că Robi arăta diferit față de cum arată astăzi. Concurentul de la „Casa iubirii” nu era complet chel și era mai slab decât în prezent, astfel că-i lipseau mușchii lucrați la sala de fitness.

De asemenea, stilul lui vestimentar era mult mai diferit, căci Robi astăzi este un bărbat mult mai elegant.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Tot ce trebuie să știi despre Robi de la „Casa iubirii”

Robi este concurent în sezonul 3 din „Casa iubirii” și este, de meserie, agent imobiliar.

Are 27 de ani și locuiește în București, a intrat în competiție pentru a găsi dragostea adevărată și a spus încă de la început că își dorește să găsească o femeie matură, care să fie în stare să-l ghideze în viață fără să-l pună într-o postură penibilă.

Citește și: Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Robi a intrat cu inima deschisă în show-ul dragostei pentru a-și găsi partenera ideală, dar până acum nu a avut noroc. Concurentul a interacționat prima dată cu Julia, dar a realizat că nu este genul lui de femeie, după care a mai avut un soi de încercare și cu fosta concurentă Aleyna, dar fără succes. În final, s-a îndreptat spre Virginia, fata pe care a plăcut-o încă de la început, după cum a susținut acesta.

Virginia și Robi au avut o relație destul de scurtă în „Casa iubirii”, pentru că Robi a călcat strâmb când a făcut gesturi și glume deplasate cu alte femei din competiție, lucru care a determinat-o pe Virginia să încheie relația. 

Ulterior, la ceva timp după separare, Robi a realizat că a greșit când a pierdut-o pe Virginia și a decis să încerce s-o recucerească.

Lucrurile păreau să funcționeze până când, recent, Robi a afirmat că nu și-a dorit-o, de fapt, niciodată pe Virginia și că nu mai vrea deloc o relație cu ea.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.