Cum arată Sahra din serialul Fiica ambasadorului, fără machiaj! Ce aspect are de fapt tenul celebrei actrițe Deniz Işın, când nu se află pe platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 feb 2022, 14:12
video Foto(5)

Deniz Işın, care a dat viață personajului Sahra din Fiica ambasadorului, este una dintre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia.

Carismatica Deniz Işın a reușit la doar 29 de ani să câștige apreciarea și admirația publicului din Turcia și de peste hotare atât datorită talentului ei, cât și datorită frumuseții sale angelice. Deși nu are mulți ani de experiență pe platourile de filmare, Deniz a cucerit telespectatorii încă de la primele ei apariții pe micile ecrane cu alură ei de actrița de la Hollywood.

Cum arată Sahra din serialul Fiica ambasadorului, fără machiaj!

Deniz Işın s-a născut în 1992 în orașul Izmir, acolo unde a crescut și a făcut o parte din studii. Tânăra Deniz a visat încă din adolescență să devină o actrița renumită și apreciată, însă la vârstă de 18 ani, această a decis spre surprinderea tuturor să urmeze Facultatea de Inginerie Chimică, la Universitatea Ege și apoi a studiat și un Master în Știința și Ingineria Materialelor, la îndrumarea părinților săi care nu au fost de acord cu dorința inițială a fiicei lor.

Citeste si: Cine este și câți ani are superba Sahra, sora lui Akin din serialul Fiica ambasadorului! Iată cum arăta Deniz Işın înainte de începerea filmărilor! Trasformarea este uluitoare!

După încheierea studiilor însă, viața a luat cu totul o altă întorsătură pentru frumoasa Deniz Isin, care a decis să se mute în Istanbul, acolo unde a început să cocheteze cu modelingul, iar la scurt timp această a fost cooptată să joace într-un serial de televiziune și a făcut față cu brio.

De atunci Deniz a hotărât să urmeze niște cursuri de actorie și astfel s-a canalizat către această carieră. În anul 2020 tânăra actrița a intrat în distribuția serialului Fiica ambasadorului, în care a jucat rolul Sahrei, o superbă doctoriță dominată de răzbunare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de platourile de filmare, Deniz Isin este o tânăra la fel de jucăușă și ambițioasă. Însă este și la fel de frumoasă, chiar și atunci când nu este machiată. Această nu s-a sfiit să publice pe contul ei de socializare imagini în care apare fără pic de machiaj și fără retușuri, iar tenul ei arată uluitor de frumos. Mai mult decât atât, tânăra actrița are câțiva pistrui însă acest lucru nu o deranjează deoarece îi oferă un plus de farmec aspectului ei.

Citeste si: Cine credeți că este fetița din imagine? Este una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din serialul Fiica ambasadorului! Astăzi e o femeie superbă!