Cum arata sanii Nicoletei Luciu dupa operatia de micsorare! Vedeta este incantata de noul sau bust

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:51

Trei ore a durat operatia Nicoletei Luciu. Dupa numai o zi, bruneta voia sa iasa la restaurant in minunata capitala a Turciei. Dar sa nu mai prelungim momentul.

 

Uite cum arata sanii Nicoletei Luciu dupa operatia de micsorare! Iti plac?
Trei ore a durat operatia Nicoletei Luciu. Dupa numai o zi, bruneta voia sa iasa la restaurant in minunata capitala a Turciei. Dar sa nu mai prelungim momentul.
Ma simt bine! Ieri ai iesit la 6 din operatie. Acum te simti bine din ce vedem. Doctorul o sa-ti verifice acum pansamentul, da? Da! Deseara iesim la restaurant? Da, mergem sa mancam.
A doua zi dupa operatie, doctorul a verificat pansamentele si s-a asigurat ca sanii Nicoletei sunt conform cerintelor vedetei. Durerile de a doua zi sunt normale, insa Nicoleta a trecut peste momentele dificile cu brio, chiar daca in unele momente a trebuit sa stranga tare din dinti.
Ensar, reprezentantul clinicii, a asigurat-o pe Nicoleta ca rezultatul final il va vedea imediat ce pansamentele ii vor fi inlaturate…
Ca sa fie siguri ca Nicoleta este in regula, medicii au trimis o proba la analize.
"Eu am scos ceva din san  si a fost trimis pentru analize. Rezultatele vin in doua saptamani, maxim. Atunci o sa le avem. Ok. Asta ca sa fim siguri ca totul este in regula"
Unul dintre doctorii care au operat-o pe Nicoleta a asigurat-o pe aceasta ca exista sanse mari sa alapteze in cazul in care aceasta isi mai doreste un copil…
Am facut operatia si am protejat sanul dumneavoastra si alveolele si canalele de alaptare.
Nu au fost afectate. Dumneavoastra puteti sa alaptati fara probleme.
La ultimul control, Nicoleta a putut sa se ridice si sa isi priveasca noii sani. Mandra de rezultat, vedeta a multumit celor care au avut grija ca operatia sa fie un success.
Voiam sa intreb cand pot sa dorm intr-o parte. Pe partea asta, stii? Dupa doua saptamani poti sa dormi putin in lateral.
Arata foarte bine. Taietura? Da, taietura. Protezele sunt simetrice. Exact cum ai vrut tu! Vrei sa te ridici putin? Fara bustiera mi-e frica sa ma ridic. Nu e cazul. Poti sa te ridici. Sa ma ridic in picioare? Cum vrei?! Vreau si eu oglinda sa vad cum se vede. Ok! Pune-o aici, jos. Wow! Super! E ok?
Trebuie sa scoti si bandajele.
In cat timp?  In 4, 5 zile.  Deseara, cand ajungem, poti sa faci si dus.
O saptamana, doua o sa folosesti niste antibiotice. Tu nu ai avut dureri, nu? Nu! De aia ti-am dat si foarte putin calmant. Dupa doua, trei zile  doctorul  spune ca nici nu mai e cazul sa folosesti medicamente pentru durere.
Cate bustiere ai cu tine? Una sau … Am doua. Sunt doua.
Ca sa pot sa le spal.
Incet, incet, mainile poti sa le misti dupa trei saptamani pentru ca a fost o operatie complicata. Masina poti sa o conduci tot dupa 21 de zile, dupa trei saptamani. Sa nu-ti faci probleme cand conduci masina, poti sa porti si centura.
Sportul cand pot sa il incep? Sport? Doua luni? Alergatul, miscare, fara probleme. Inot? Dupa o luna!
Cum au spus doctorii. Ai muschi foarte puternici. De cate ori muncesti, de cate ori fortezi, muschii apasa. Atunci, protezele se pot duce din ce in ce mai jos. Nu trebuie sa fortam prima saptamana.
Imi pare bine ca te-am cunoscut. Si eu! Ne intoarcem in sase luni. Sase luni sau sase saptamani? Sase saptamani! In sase luni poate pentru alte operatii. Voiam sa va intreb despre nasul meu. Vreau sa fac o operatie. Operatie? Da, la nasul meu. Vreau sa il fac mai mic. Da, il putem corecta, il putem face mai mic in zonele laterale.
Urmareste aici materialul video!

- Ma simt bine!
- Ieri ai iesit la 6 din operatie. Acum te simti bine din ce vedem. Doctorul o sa-ti verifice acum pansamentul, da?
- Da! Diseara iesim la restaurant?
- Da, mergem sa mancam. 

A doua zi dupa operatie, doctorul a verificat pansamentele si s-a asigurat ca sanii Nicoletei sunt conform cerintelor vedetei. Durerile de a doua zi sunt normale, insa Nicoleta a trecut peste momentele dificile cu brio, chiar daca in unele momente a trebuit sa stranga tare din dinti. 
Ensar, reprezentantul clinicii, a asigurat-o pe Nicoleta ca rezultatul final il va vedea imediat ce pansamentele ii vor fi inlaturate…

Ca sa fie siguri ca Nicoleta este in regula, medicii au trimis o proba la analize." Eu am scos ceva din san  si a fost trimis pentru analize. Rezultatele vin in doua saptamani, maxim. Atunci o sa le avem. Ok. Asta ca sa fim siguri ca totul este in regula"

Unul dintre doctorii care au operat-o pe Nicoleta a asigurat-o pe aceasta ca exista sanse mari sa alapteze in cazul in care aceasta isi mai doreste un copil…Am facut operatia si am protejat sanul dumneavoastra si alveolele si canalele de alaptare. Nu au fost afectate. Dumneavoastra puteti sa alaptati fara probleme.

La ultimul control, Nicoleta a putut sa se ridice si sa isi priveasca noii sani. Mandra de rezultat, vedeta a multumit celor care au avut grija ca operatia sa fie un succes.

- Voiam sa intreb cand pot sa dorm intr-o parte. Pe partea asta, stii?
- Dupa doua saptamani poti sa dormi putin in lateral.
- Arata foarte bine.
- Taietura? Da, taietura. Protezele sunt simetrice. Exact cum ai vrut tu! Vrei sa te ridici putin?
- Fara bustiera mi-e frica sa ma ridic. Nu e cazul. Poti sa te ridici. Sa ma ridic in picioare? Cum vrei?! Vreau si eu oglinda sa vad cum se vede. Ok! Pune-o aici, jos. Wow! Super! E ok?


Trebuie sa scoti si bandajele. In cat timp?  In 4, 5 zile.  Diseara, cand ajungem, poti sa faci si dus.

- O saptamana, doua o sa folosesti niste antibiotice. Tu nu ai avut dureri, nu?
- Nu! De aia ti-am dat si foarte putin calmant. Dupa doua, trei zile  doctorul  spune ca nici nu mai e cazul sa folosesti medicamente pentru durere.

- Cate bustiere ai cu tine? Una sau …
- Am doua. Sunt doua. Ca sa pot sa le spal. 
- Incet, incet, mainile poti sa le misti dupa trei saptamani pentru ca a fost o operatie complicata. Masina poti sa o conduci tot dupa 21 de zile, dupa trei saptamani. Sa nu-ti faci probleme cand conduci masina, poti sa porti si centura.
- Sportul cand pot sa il incep? Sport? Doua luni?
- Alergatul, miscare, fara probleme. Inot? Dupa o luna!
- Cum au spus doctorii. Ai muschi foarte puternici. De cate ori muncesti, de cate ori fortezi, muschii apasa. Atunci, protezele se pot duce din ce in ce mai jos. Nu trebuie sa fortam prima saptamana. 
- Imi pare bine ca te-am cunoscut.
- Si eu! Ne intoarcem in sase luni. Sase luni sau sase saptamani?
- Sase saptamani! In sase luni poate pentru alte operatii.
- Voiam sa va intreb despre nasul meu. Vreau sa fac o operatie.
- Operatie?
- Da, la nasul meu. Vreau sa il fac mai mic.
- Da, il putem corecta, il putem face mai mic in zonele laterale.


Urmareste aici materialul video!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”