Cum arăta Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen în serialul „Tablou de familie” în perioada liceului! Iată imaginea care a făcut furori în mediul online

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 aug 2024, 22:36

Sarp Akkaya, actorul dă viață personajului Sergen în producția „Tablou de familie”, apariție de pomină în mediul online! Iată cum arăta celebrul actor în perioada adolescenței!

Sarp Akkaya are 44 de ani și cu toate acestea se numără printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia. În cele două decenii de carieră chipeșul actor a dovedit un talent uluitor, o carismă aparte și o pasiune uriașă pentru profesia aleasă. Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor de curând, în distribuția serialului Tablou de familie, în care a jucat rolul Sergen. De curând, îndrăgitul Sarp Akkaya a publicat pe contul lui de Instagram o imagine de senzație, în care și-a făcut apariția în perioada liceului, spre încântarea urmăritorilor săi.

Sarp Akkaya, actorul dă viață personajului Sergen în producția „Tablou de familie”, apariție de pomină în mediul online

Sarp Akkaya a făcut furori în cel mai recent proiect de televiziune, în distribuția serialului Tablou de familie, care i-a adus încă un mare succes pe plan profesional. Când nu se află pe platourile de filmare, chipeșul actor este activ și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație de la filmări sau din arhivă personală.

De curând, acesta a postat o imagine uluitoare realizată în perioada liceului, la vârstă de 15 ani.

Citește și: Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată responsabil, dincolo de platourile de filmare! Iată cum a fost surprins de curând celebrul actor alături de soție și de fiul lor

„Revelion 95-96. Petrecerea acasă. Divertisment nelimitat. Oh, nu, câțiva oameni, chiftele și cartofi. Anii de liceu și prietenii pe viață. Ca întotdeauna, TEV dă o mână de ajutor studenților care au nevoie. Sunt mândru că am studiat la universitate cu sprijinul unei burse TEV”, a scris actorul în dreptul imaginii, publicata pe Instagram.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Sarp Akkaya, ascensiune fabuloasă pe plan profesional

Sarp Akkaya a venit pe lume în anul 1980, în Istanbul, într-o familie înstărită, care i-a oferit o educație exemplară, dar și sprijin pentru a-și continuă studiile în domeniul actoriei. După încheierea liceului, Sarp a fost admis la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității Mimar Sinan, pe care a absolvit-o în 2001. Acesta a debutat pe scena Teatrului de Stat din Istanbul, unde a jucat în câteva piese apreciate de public.

Citește și: Cine este și câți ani are Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen Günay în serialul „Tablou de familie”! Iată cu cine este căsătorit carismaticul actor și cum a fost surprins în compania soției sale

Celebrul actor Sarp Akkaya se dedică trup și suflet carierei sale, însă niciodată nu și-a neglijat familia. Îndrăgitul actor și Sinem Yalçınkaya s-au căsătorit în anul 2017, iar la scurtă vreme au devenit părinții unui băiețel superb.

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.