Cum arată Seda Bakan, actrița care o interpretează pe fiica profesorului Adil în Doctorul minune, în alte roluri de femeie fatală

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 nov 2021, 14:22
seda bakan din doctorul minune Foto(5)

Seda Bakan, in rolul Ferda din serialul Doctorul minune

Sursa: Facebook Seda Bakan Erel

Seda Bakan a devenit după 13 ani de experiență în domeniul actoriei, una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia!

Actrita Seda Bakan are doar 36 de ani, însă a reușit să fie apreciată atât de publicul din Turcia, cât și de cel din străînătate datorită talentului ei desăvârșit și a frumuseții și simplității sale.
Telespectatorii din țară noastră au cunoscut-o recent în distribuția serialului Doctorul minune, în rolul medicului chirurg, Ferda, fiica profesorului Adil. 

Seda Bakan din serialul Doctorul minune, in alte roluri de femeie fatala!

Seda Bakan a venit pe lume în anul 1985 în orasul Gebze, din zona Kocaeli a Turciei. Acesta are rădăcini grecești din partea mamei sale, care provine din Salonic și rădăcini bosniace din partea tatălui, originar din Sarajevo. Seda a fost educată alături de fratele ei, în spiritul tradiției turcești, deoarece încă de pe vremea când erau copii aceștia s-au mutat în Turcia.

Peste ani, Seda Bakan a absolvit Facultatea de Comerț Exterior, în cadrul Universității Sakarya.

Treptat însă Seda bakan a realizat că nu își poate abandona definitiv marele vis de a deveni o actrița celebra, astfel că a început să studieze în domeniul actoriei, în cadrul Centrului de Instruire cinematografică-TV TÜRVAK, pentru a putea deveni o actrița cu drepturi depline.

Seda Bakan a primit primul rol într-un serial de televiziune în anul 2007, intitulat „Sana Mecburum”, care i-a adus un prim pas către celebritatea mult dorită.

Ulterior a început să primească noi oferte pentru proiecte importante de televiziune. În anul 2010 a jucat în serialul „Un polițist din Ankara” (Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi). Au urmat apoi multe alte roluri importante care au ajutat-o să devină din ce în ce mai renumită și mai admirată în breaslă tinerilor actori din Turcia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum a aratat Seda Bakan, actrita din serialul Doctorul minune, la nunta cu cantaretul de jazz! Celebra actrita a purtat o superba rochie de mireasa!

În anul 2014 a primit propunerea de a juca în serialul Kardeş Payı, în care a jucat rolul principal al unei femei extrem de puternice, ce i-a adus din nou un succes răsunător.

În 2020 a fost cooptată să joace în distribuția producției fenomen, "Doctorul minune", în rolul Ferda, care i-a multe satisfacții pe plan profesional.

Citeste si: El este si va ramane pentru totdeauna cel mai important barbat din viata frumoasei Ferda din serialul Doctorul minune! Iata cum au fost surprinsi impreuna!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.