Cum arată și câți ani are fiica Andei Adam. Cântăreața vrea să devină mamă din nou

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 04 oct 2023, 07:50

Cum arată și câți ani are fiica Andei Adam

Sursa: Facebook Anda Adam

Cum arată și câți ani are fiica Andei Adam. Cântăreața s-a recăsătorit înainte de Crăciun și își dorește să devină mamă din nou.  

Evelin, fiica Andei Adam, este deja o mică vedetă pe Instagram, acolo unde are peste 18.000 de urmăritori. Iubește dansul, muzica și animalele și este o mică fashionistă, călcând pe urmele celebrei sale mame. Cum arată și câți ani are fiica Andei Adam

Citește și: Cine este și cum arată fostul soț al Andei Adam. De ce a fost condamnat acesta la închisoare

Cum arată și câți ani are fiica Andei Adam 

La numai 7 ani, fiica Andei Adam este o adevărată vedetă pe Instagram, acolo unde are propriul cont și peste 18.000 de urmăritori. Evelin iubește animalele, muzica și dansul, dar și ținutele asortate, fiind deja o mică fashionistă. 

Evelin este rodul iubirii dintre Anda Adam și primul ei soț, Sorin Andrei Nicolescu, și a venit pe lume pe data de 30 noiembrie 2015, chiar de ziua de nume a tatălui ei.

( n.r. Sfântul Andrei, 30 noiembrie). 

„Suntem foarte fericiţi că am devenit părinţi. Am plâns foarte tare de fericire şi de bucurie. Am fost copleşită. Am plâns şi am râs în acelaşi timp. Când doctorul a scos copilul, a zis «hai, cântăreaţa» şi am început să râd. Cred că fetiţa mea este obişnuită cu concertele, de Revelion voi fi pe scenă şi nu cred că va avea nicio problemă să vină cu mine.

Sunt foarte fericită că am născut în zi de sărbătoare. Mă bucur că e şi ziua de nume a lui Andrei. Am avut ocazia să o nasc într-o zi sfântă. Totodată, i-am făcut soţului meu cel mai frumos cadou. Fetiţă o să aibă doar numele Evelin„, mărturisea Anda Adam, la scurt timp după ce a devenit mamă.  

Citește și: Anda Adam vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Anda Adam vrea să devină mamă din nou 

În prezent, Anda Adam și-a refăcut viața alături de Yosif Eudor Mohaci, un om de afaceri originar din Arad, care a locuit multă vreme în Franța și în Elveția. 

Cei doi s-au căsătorit civil anul trecut, pe 23 decembrie, la primăria Sectorului 1 al Capitalei, într-un cadru rstrâns. 

Vă mulțumesc pentru toate urările.

Vă mulțumim amândoi pentru toate mesajele frumoase de felicitare și de casă de piatră. Să dea Domnul să fie de beton, nu de piatră. Și vă urmăm încă o dată și vouă sărbători fericite. Pentru noi asta e cel mai frumos cadou de Crăciun! Vă mulțumim că ne sunteți alături!”, a scris Anda Adam în mediul online, la scurtă vreme după ce a spus DA. 

Cântăreața se declară o familistă convinsă și își dorește să devină din nou mamă, cu atât mai mult cu cât fiica ei Evelin abia așteaptă să aibă un frățior și o surioară,

poate chiar gemeni. 

„Îmi doresc foarte tare să mai am copii, am spus-o mereu. Cum o să vrea și Dumnezeu, cred că de acolo, de sus, vine lucrul acesta. Pentru mine este foarte important să îi dorim, să îi chemăm, dar cred că vin și trimiși de Divinitate. Ador copiii, sunt o familistă convinsă, mi-aș dori mai mulți copii”, le-a mărturisit Anda Adam jurnaliștilor fanatik.ro. 

Anda Adam vine duminica aceasta la Kanal D, la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

“Ați regretat vreodată că ați dat Harvardul pe muzică?”, “Cât vă costă să țineti pasul cu moda?”, “Aveți îndrăzneala din Playboy și în viața reală?”, “Cum v-au schimbat operațiile estetice?”, “Ați fost parasită sau înșelată?”, “Cât de bine vă pricepeți la afaceri imobiliare?”, “De câte ori ați înotat împotriva curentului?   sunt doar cateva dintre cele 40 de intrebari adresate Andei Adam in editia de duminica a emisiunii prezentate de Denise Rifai, la Kanal D

 

Taguri: