Cum arată și ce fac copiii lui Michael Jackson în 2023

Autor: Bianca Vidoi

Cum arată și ce fac copiii lui Michael Jackson în 2023

Sursa: Facebook Bigi Jackson Daily

Decesul lui Michael Jackson din anul 2009 a îndurerat o întreagă lume, însă mai ales o întreagă familie.

Prince, Paris și Bigi Jackson, acestea sunt cele trei suflete care au fost îndurerate după moartea tatălui săi. Cei trei su fost în lumina reflectoarelor de când s-au născut, iar după decesul acestuia continuă să atragă interesul oamenilor.

Citește și: 14 ani de la moartea lui Michael Jackson. Ce s-a întâmplat pe 25 iunie 2009 în casa lui

Copiii lui Michael Jackson au fost celebri încă de la naștere

Prince are 26 de ani, Paris are ani, iar Bigi are 21 de ani, iar de când s-au născut au fost în lumina reflectoarelor, iar cât timp artistul a fost în viață, aceștia au fost protejați de ochii curioșilor. În 2007, garda de corp de multă vreme a lui Jackson a spus că cei trei au maniere și sunt liniștiți și cuminți. 

După decesul artistului, cei trei copii au atras tot mai mult atenția publicului, mai ales datorită discursului lui Paris la înmormântarea tatălui ei. "De

când m-am născut, tata a fost cel mai bun tată pe care ți-l poți imagina vreodată. Și vreau doar să spun că îl iubesc atât de mult", a spus fata, care avea doar 11 ani la acea vreme. 

Citește și: Michael Jackson nu a murit. Regele muzicii pop traieste si face cazane de tuica. L-am gasit noi in celebra localitate Liesti din judetul Galati

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Debbie Rowe este mama celor doi copii mai mari

Debbie Rowe a fost fosta soție a lui Michael Jackson, iar împreună au doi copii, pe Prince și Paris, iar în anul 1999, cei doi au decis să își separe drumurile. În acel moment, cântărețul a primit custodia completă a copiilor. Copiii au crescut la Neverland Ranch-ul lui, iar după moartea tatălui lor, frații au plecat să locuiască cu bunica lor, Katherine Jackson. 

Ce fac astăzi cei trei copii ai lui Michael Jackson

După 14 ani de la decesul artistului, cei trei frați au propriile cariere și pasiuni, însă aceștia rămân uniți. Fiul cel mare al artistului a terminat facultatea cu o specializare î în administrarea afacerilor de la Universitatea Loyola Marymount în 2019 și este pasionat de motociclete, însă are și un canal de Youtube dedicat plimbărilor sale prin California, plus câteva videoclipuri care prezintă filme alături de fratele său Bigi și vărul Taj Jackson. 

„Aș vrea să cred că va fi foarte mândru pentru că cred că acesta a fost unul dintre obiectivele sale principale, nu a fost doar să-și răspândească mesajul de pozitivitate și fericire, ci să-l vadă pus în practică în copiii săi”, a declarat acesta după ce a făcut o colaborare cu un serviciu de livrare de mâncare pentru a oferi mese celor care au nevoie în timpul pandemiei. 

Paris este fiica artistului, iar după decesul tatălui său, aceasta a trecut prin mai multe lupte publice, chiar încercând să își ia viața de mai multe ori până la vârsta de 15 ani. În 2019, aceasta a căutat ajutor pentru problemele sale, iar un an mai târziu, aceasta i-a călcat pe urme tatălui său. Aceasta a făcut parte din mai multe trupe și a lansat atât EP-uri, cât și un album solo.

Bigi este fiul cel mic, iar acesta preferă să stea departe de ochii curioșilor. S-a născut cu ajutorul unei mame surogat în 2002 sub numele de Prințul Michael Jackson II și era cunoscut și sub numele de Blanket. În 2015, și-a schimbat numele în Bigi. Pasiunea acestuia este pentru schimbările climatice. „Cred că este important să știm cu toții despre asta. Avem ceva de lucru, dar generația noastră știe cât de important este”, a spus el. 

Citește și: Tatal lui Michael Jackson are 87 de ani, dar nu se cuminteste. Uite cum a petrecut de ziua lui, cu brazilience SEXY si supradoza de Viagra

Sursa: people.com 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.