Cum arată și cine e soția lui Serghei Mizil? Secretul mariajului lor de peste 25 de ani

Autor: Bianca Vidoi

Cora și Serghei Mizil

Sursa: Facebook Cora Niculescu Mizil

Serghei Mizil nu refuză niciodată să stea în lumina reflectoarelor, însă soția acestuia, Cora, preferă să ducă un stil de viață privat.

Serghei Mizil este o figură publică cunoscută de românii de pretutindeni, însă puțini știu cu cine își împarte viața cunoscuta personalitate din România. Deși lui Serghei Mizil îi place să fie în lumina reflectoarelor, soția sa, Cora, alege să urmeze un stil de viață privat. Iată cine este și cum arată soția lui Serghei Mizil.

Cum arată și cine e soția lui Serghei Mizil?

Mulți români îl cunosc pe Serghei Mizil, însă puțini știu că acesta are o relație de peste 25 de ani cu o femeie superbă, ce i-a furat inima. Cu un corp de invidiat, Cora Mizil alege să își trăiască viața cât mai departe de luminile reflectoarelor, chiar dacă soțul ei, Serghei Mizil, nu se află pe aceeași lungime de undă. Cu toate acestea, Serghei Mizil îi respectă decizia femeii pe care o iubește și o protejează de ochii curioșilor.

Cora Mizil are 63 de ani, iar de peste 25 de ani are o poveste de dragoste cu Serghei Mizil, iar pe parcursul poveștii lor de dragoste, bărbatul în vârstă de 68 de ani a recunoscut de nenumărate ori că soția sa i-a schimbat viața în bine, într-un mod la care nici nu se putea aștepta. Nu se cunosc multe detalii referitoare la iubirea dintre ei, dorindu-și să țină aceste detalii doar pentru ei, însă în cadrul unei emisiuni, Cora a dezvăluit ce meserie are.

Citește și: Serghei Mizil a refuzat să își plănuiască propria înmormântare: „Nu fac nicio groapă... Mă dau cu var să mă facă statuie”

Blonda din viața lui Serghei Mizil are ședințe de consiliere pentru persoanele care au experiențe paranormale și aud voci sau simt spirite, după ce a trecut și ea prin anumite experiențe bizare, ce au pus-o pe gânduri.

Pentru o bună perioadă de timp, Cora a decis să ignore energiile pe care le simțea, însă de câțiva ani, soția lui Serghei Mizil a decis să exploreze lumea paranormalului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Am simţit mereu energii, dar nu m-a interesat. La un moment dat, m-am dus la un supermarket şi am stat ceva pentru că la un moment dat am intrat într-o stare şi am auzit voci, n-am găsit explicaţii. Bineînteles că primele lucruri la care m-am gândit a fost că aveam o variaţie hormonală.

A fost un mesaj clar, am simţit mesajul de la cap până la inimă, mi s-a făcut pielea de găină.

Am impresia că trebuia de mult să mă apuc de treaba asta. Acord consiliere de două ori pe săptămână în acest sens”, a explicat Cora la o emisiune TV, potrivit a1.ro.

Care este secretul relației lui Serghei Mizil?

Serghei Mizil se află la a doua căsătorie, iar după 25 de ani de mariaj, Cora i-a schimbat viața și a reușit să îl tempereze pe bărbat. Cu toate acestea, mulți români sunt curioși care este secretul relației lor, ținând cont că Serghei Mizil a avut o căsătorie eșuată. Serghei Mizil a mărturisit că secretul din spatele celor peste 25 de ani de căsătorie este că soția sa, Cora, îi oferă libertatea de care are nevoie, fără să îi limiteze alegerile.

„Nu am de ce să divoțez, pentru că am o relație foarte bună cu soția mea. Nu mă sufocă, mă duc unde vreau, fac ce vreau, vreau să plec la mare, plec la mare, sau la munte, unde vreau eu!

Secretul e la femeie! Să nu fie sufocantă. De fapt, nici bărbatul, nici femeia nu trebuie să-și sufoce partenerul. Și asta, ca să stai pentru copii, nu! Dacă nu te mai înțelegi, atunci divorțezi și gata!”, a declarat Serghei Mizil pentru click.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.