Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Michael Jackson, la 15 ani de la moartea megastarului. Imagini inedite

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 28 aug 2024, 10:01

Michael Jackson

Sursa: Facebook Michael Jackson

Michael Jackson a fost considerat de mulți oameni „regele muzicii pop”, însă în anul 2009 inima sa a încetat să mai bată.

„Regele muzicii pop”, așa cum mai este cunoscut Michael Jackson, s-a născut la data de 29 august 1958, însă în urmă cu 15 ani inima acestuia a încetat să mai bată, lăsând milioane de fani îndurerați și trei copii fără tată. Iată cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Michael Jackson, la 15 ani de la moartea megastarului. 

Cum arată acum cei 3 copii ai lui Michael Jackson

Michael Jackson a avut trei copii pe parcursul vieții sale, Prince, Paris și Blanket, ce au fost devastați de moartea tatălui lor în anul 2009, însă ce au reușit să aducă mândrie asupra numelui pe care îl poartă. Prince Jackson este cel mai mare dintre frați, având 27 de ani. Acesta s-a născut în anul 1997, iar în anul 2019 acesta a absolvit Universitatea Loyola Marymount, cu o diplomă în administrarea afacerilor. 

Primul copil al lui Michael Jackson a co-fondat fundația de caritate Heal Los Angeles, ce s-a ocupat inițial cu ajutarea studenților aflați în nevoie și a devenit pe parcurs o organizație nonprofit. Paris Jackson este al doilea copil al lui Michael Jackson, iar aceasta are 26 de ani, fiind născută în anul 1998.

Fata lui Michael Jackson a moștenit pasiunea tatălui său pentru muzică, astfel în anul 2020 aceasta a lansat primul album, „Wilted”.

Prince și Paris au aceeași mamă, Debbie Rowe, în timp ce Bigi a fost adus pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Al treilea copil al lui Michael Jackson este Bigi Jackson, ce s-a născut în anul 2002 și este cunoscut după numele de „Blanket”, care a fost porecla sa din copilărie. Deși frații lui aleg să fie destul de deschiși în mediul online, Bigi își dorește să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Imagini inedite cu Prince, Paris și Blanket

Prince, Paris și Blanket Jackson nu sunt văzuți împreună la evenimentele publice, însă pe data de 27 martie 2024, cei trei au făcut o apariție rară în grup pentru seara de

deschidere a „MJ: The Musical” la Prince Edward Theatre din Londra. Cei trei frați au făcut o poză împreună pe covorul roșu înainte de spectacol, potrivit today.com.

Citește și: Filmul biografic „Michael”, cu nepotul lui Michael Jackson în rolul regelui muzicii pop. Când are loc premiera

Prince Jackson a purtat un costum negru, o cămașă vișinie și cravată neagră, în timp ce sora sa, Paris Jackson a optat pentru o rochie de culoarea cuprului, care avea un corset ajustat și mâneci lungi, largi, fără

umeri. Fratele lor cel mic, Bigi Jackson a purtat un costum negru și o cămașă albă cu nasturi. Ultima dată în care au fost văzuți împreună a fost în anul 2022, când Paris și Prince au participat la cea de-a 22-a gală anuală a Fundației Harold și Carole Pump din Beverly Hills.

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.