Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Cristian Boureanu! Ioana a împlinit 21 de ani

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 07 iul 2023, 02:35

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Cristian Boureanu

Sursa: Instagram Cristian Boureanu

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Cristian Boureanu. Ioana a împlinit 21 de ani și relația cu tatăl ei este una foarte bună, deși în trecut au avut parte de mari neînțelegeri.

Fiica lui Cristian Boureanu a împlinit de curând vârsta de 21 de ani. Ioana și Cristian Boureanu au revenit la sentimente mai bune, după ce, în urmă cu câțiva ani fostul politician și fiica lui au fost protagoniștii unui scandal. Anii au trecut, iar acum cei doi au o relație apropiată.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Cristian Boureanu în prezent! 

Citeste si: Cristian Boureanu, invitat la “40 de întrebari cu Denise Rifai”, duminică, de la 22:00

Cum arată fiica lui Cristian Boureanu 

Cristian Boureanu se declară un tată mândru. Fiica sa Ioana, singurul copil pe care politicianul îl are, a împlinit recent 21 de ani și este o tânără extrem de frumoasă.

Ioana este fiica lui Cristian Boureanu și a primei soții a acestuia, Irina.

Cei doi au fost căsătoriți vreme de 4 ani, între 2000 și 2004. În urma divorțului, Ioana a rămas în grija tatălui.

Motivul pentru care Cristian Boureanu a divorțat de prima soție are legătură cu imfidelitatea acesteia. Irina l-a înșelat pe politician chiar cu nașul lor de cununie, Sebastian Vlădescu. La puțin timp după pronunțarea divorțului, Irina Boureanu și-a oficializat relația cu nașul Sebastian Vlădescu.

Fosta soție l-a acuzat pe Cristian Boureanu de violonță și a spus că acesta chiar a amenințat-o cu moartea. Potrivit Irinei, în anul 2014 fostul politician a strans-o de gât și chiar ar fi încercat să o arunce de la balcon, motiv pentru care a depus și o plângere penală. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Laura Dincă și Cristian Boureanu și-au spus adio după șase ani de relație: ”Spre bucuria multora, am luat decizia să ne despărţim”

Cu ce se ocupă fiica lui Cristian Boureanu 

Deși își dorea să meargă la studii în străinătate, fiica lui Cristian Boureanu a rămas în România. Ioana este în prezent studentă și urmează cursurile Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), din București.

Tânăra locuiește cu chirie într-un apartament de ale cărui costuri se ocupă tatăl său, iar recent Cristian Boureanu i-a cumpărat fiicei sale și un autoturism.

Deși, în trecut,  cei doi au fost protagoniștii unui scandal, iar Ioana și-a acuzat tatăl că a fost violent cu ea, cei doi au depășit momentul și au în prezent o relație foarte bună. 

,,M-a luat de păr. Vreau să rămân cu mama. Da, mă cert des cu tatăl meu şi a dat de multe ori în mine. Au fost momente când m-a bătut rău.

El nu vrea să stau în Bucureşti cu mama mea, a spus aceasta„  a declarat fiica lui Cristian Boureanu în urma cu câțiva ani. 

Despre relația cu fiica sa și despre multe alte lucruri va vorbi duminică, la Kanal D, Cristian Boureanu. Fostul politician este invitatul lui Denise Rifai care îi va adresa 40 de întrebări. 

„Unde aţi greşit ca tată?”, „De ce bateţi femeile?”, „Cât de mult plătiţi ca să nu dormiţi singur?”, „Credeţi că mama ar fi mandră de dumneavoastră?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebarile lui Cristian Boureanu în ediţia de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D! 

Citeste si: Biografie Cristian Boureanu: vârstă, înălțime, studii, CV și familie

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.