Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Carmen de la Sălciua? Asemănarea dintre cele două este izbitoare

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 05 iun 2023, 05:50

Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Carmen de la Sălciua

Sursa: Instagram Carmen de la Salciua

Toată lumea o știe pe Carmen de la Sălciua, însă puțini sunt cei care știu că artista mai are o soră. Asemănarea dintre cele două este izbitoare.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică de petrecere de la noi din țară. Nu există eveniment la care artista să nu fie invitată să cânte. Cântăreața se bucură din plin de susținerea surorii sale, Daniela Racolța.

Cine este Daniela Racolța, sora lui Carmen de la Sălciua 

Deși toată lumea o știe pe talentata Carmen de la Sălciua, ei bine, puțin știu că artista mai are o soră.

Asemănarea dintre cele două este izbitoare. 

Daniela Racolța, căci așa o cheamă pe sora mai mică a artistei, este extrem de frumoasă și are un trup de invidiat. Talentul s-a transmis în familia lui Carmen, căci sora ei îi calcă pe urme.

În urmă cu doi ani, Daniela s-a lansat și ea în muzică, iar cea care i-a călăuzit pașii în această lume a fost chiar sora ei mai mare.

Carmen a susținut-o și a ajutat-o cât de mult a putut.

Citeste si: Carmen de la Sălciua și-a uimit fanii cu ultima ei schimbare de look. Iată cum a apărut artista pe o rețea de socializare

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Multă lume știe că eu mai am o surioară, dar nu toată lumea știe că și ea cântă! Ce-i drept de plăcere! Eu încerc să o conving să profeseze însă fără rezultat! Poate reușiți voi!”,

scria la acea vreme Carmen de la Sălciua în mediul online.

Daniela Racolța are 29 de ani și îi seamănă foarte bine surorii ei. Recent, Carmen de la Sălciua a postat, pe Instagram, o poză cu sora ei mai mică, iar singura diferență dintre ele este înălțime, artista fiind un pic mai scundă.

Cele două au o relație foarte strânsă și se susțin necondiționat.

”Ce dor mi-a fost de ea! Doamne 🙏🏾 Pentru ca am o sora întotdeauna voi avea un prieten. Bine te-am găsit !🙋🏽‍♀️”, a scris Carmen de la Sălciua în dreptul fotografiei cu sora ei.

Citeste si: Carmen de la Sălciua nu se mai mărită anul acesta cu Marian Corcheș. Ce s-a întâmplat între artistă și partenerul ei