Cum arată Sila Turkoglu, eroina serialului „O dragoste”, fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la prima oră a dimineții! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 mar 2024, 04:50

Doga din serialul „O dragoste”, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Sila Turkoglu, dincolo de platourile de filmare!

Sila Turkoglu are doar 24 de ani și cu toate acestea a reușit să cucerească publicul din Turcia și din străinătate cu talentul și frumusețea ei, încă de la primele apariții pe micile ecrane. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe tânăra actrița recent în distribuția serialului „O dragoste”, în care a dat viață personajului Doga, care de asemenea i-a adus un mare succes pe plan profesional.

Doga din serialul „O dragoste”, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Silă Turkoglu, dincolo de platourile de filmare

Sila Turkoglu s-a născut în anul 1999 în Izmir, într-o familie înstărită în sânul cărei a primit o educație exemplară și sprijin pentru a-și împlini marile dorințe și visuri. După absolvirea liceului, Hatice Güzelcan Anatolian, frumoasa Sila s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Universității din Istanbul.

În anul 2018, Sila Turkoglu a debutat pe platourile de filmare ale serialului Ağlama Anne, între anii 2019-2020, aceasta a jucat în producția Yemin, apoi între 2020 și 2022 a făcut parte din distribuția serialului Emanet, în anul 2022 tânăra actriță a acceptat să joace în producția O dragoste, în rolul Doga, care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră. 

Citește și: Cine este Sila Turkoglu, cea care îi va da viață personajului Doga în serialul „O dragoste”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Dincolo de activitatea intensă de pe platourile de filmare, Sila Turkoglu este foarte activă și în mediul online, unde publică deseori imagini de senzație atât din timpul filmărilor, cât și din viața de zi cu zi. Renumita actrița Sila Turkoglu nu s-a sfiit să publice chiar și imagini în care și-a făcut apariția fără machiaj, spre marea încântare și uluire a fanilor săi, care au admirat-o pentru tenul perfect.

Aceasta a publicat o imagine inedita din cea mai recentă vacanta, unde a fost fotografiata la primele ore ale dimineții, etalându-si tenul superb. Sila Turkoglu a primit multe comentarii pozitive din partea urmăritorilor ei de pe Instagram, care si-au exprimat admirația pentru frumusețea ei naturala. 

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc “O dragoste”! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un într-un periplu emoționant și dramatic