Cum arăta Sila Turkoglu, eroina serialului „O dragoste”, în urmă cu șase ani, la început de carieră! Iată cum arăta renumita actriță când a debutat pe platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mar 2024, 23:39

Sila Turkoglu, o actrita talentata si apreciata in Turcia

Sursa: Captură KANAL D

Sila Turkoglu, actrița care joacă rolul Doga în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu șase ani, când nu apelase încă la nicio intervenție estetică!

Sila Turkoglu se numără printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație din Turcia. Aceasta are doar 24 de ani și cu toate acestea a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Cel mai de succes proiect din care a făcut parte este serialul O dragoste, în care a jucat rolul principal Doga, o tânără ambițioasă și demnă, care luptă cu îndârjire pentru fericirea sa.

Cum arăta Sila Turkoglu, actrița care joacă rolul Doga în serialul „O dragoste”, în urmă cu șase ani

Sila Turkoglu s-a născut în anul 1999, în orașul Izmir, unde a copilărit și a studiat până la vârsta majoratului, când a decis să plece în Istanbul pentru a-și continua studiile și pentru mai multe oportunități în construirea unei cariere solide. După absolvirea liceului, Sila s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Stat din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes și astfel și-a îndeplinit marele vis de a deveni actrița.

Citește și: Sila Turkoglu, protagonista serialului „O dragoste”, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebra actriță în prezent! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Talentata Sila Turkoglu a debutat în anul 2018, cu un rol secundar, pe platourile de filmare ale producției Ağlama Anne, apoi între 2019-2020, aceasta a jucat în serialul Yemin, între anii 2020 și 2022 a făcut parte din distribuția serialului Emanet, în anul 2022 actrița fost cooptată în producția O dragoste, în care a interpretat rolul Doga, care i-a adus cea mai mare reușită pe plan profesional de până acum.

Citește și: Cum arată Sila Turkoglu, eroina serialului „O dragoste”, fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la prima oră a dimineții! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

Dincolo de activitatea să desfășurată pe platourile de filmare, în lumina reflectoarelor, Sila Turkoglu este foarte activă și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație atât din viață de zi cu zi, cât și din timpul ședințelor foto, sau a filmărilor.

Celebra actriță nu s-a sfiit niciodată să apară în fața publicului în diverse ipostaze ci s-a mândrit mereu cu aspectul ei fizic, chiar și înainte de a apela la anumite intervenții estetice.