Cum arată Silvia Chifiriuc, soţia lui Petre Roman? Artista este mai tânără decât fostul premier

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 20 iul 2022, 21:30
Silvia Chifiriuc este mult mai tânără, faţă de Petre Roman

Silvia Chifiriuc şi Petre Roman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 12 ani. Au împreună un băieţel şi o căsnicie aşa cum au visat, în ciuda diferenţei de vârstă dintre ei.

Fostul Premier al României şi soţia sa,  au o căsnicie aşa cu şi-au dorit dintotdeauna, deşi nimeni nu le dădea nicio şansă, se pare că cei doi sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată. Însă, puţini ştiu care este diferenţa de vârsă dintre Silvia Chifiriuc şi Petre Roman.

 Silvia Chifiriuc este mai tânără, decât Petre Roman

Silvia Chifiriuc şi Petre Roman sunt împreună de 12 ani.

La scurt timp după ce a cunoscuct-o pe Silvia, fostul premier a divorţat de Mioara Roman şi şi-a clădit o nouă familie alături de intrepreta care i-a dăruit un băieţel. De când sunt împreună, Petre Roman a rupt legătura cu fosta soție. Nici relația cu fiica lui, Oana Roman, nu e tocmai bună. 

Oana Roman a făcut declaraţii devastatoare, tatăl ei nici nu-şi vizitează nepoata.

Silvia are 49 de ani, iar Petre Roman 74 de ani. Deşi puţini au fost cei care au crezut în relaţia lor, iată că cei doi au o relaţie solidă şi stabilă, în ciuda diferenţei de vârstă.

Silvia şi Petre Roman au un copil împreună

Diferenţa de 25 de ani dintre Silvia Chifiriuc şi Petre Roman nu a fost un impediment. Au împreună un băieţel de 11 ani care le face viaţa mai frumoasă.

„Din momentul în care el a venit în viața noastră și am devenit mămică, pentru mine s-a schimbat totul. Așa ceva frumos nici nu îmi imaginam. Așa o mare bucurie pe care ne-a dat-o Dumnezeu", a povestit Silva în urmă cu ceva timp.

Petre Roman, când a cunoscut-o pe Silvia i-a spus că el va fi tatăl copilului ei. Artista nu se gândise până atunci să aibă un copil, iar mărturisirile fostului politician au încântat-o

„Tu tot o să faci un copil cu mine. A fost prima dată când am auzit asta  și m-a impresionat", a povestit ea, precizând că în alte relații nu s-a gândit că ar vrea să devină mamă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar dacă între Petre Roman și fosta familie au mai existat câteva neînţelegeri, acest lucru nu pare că a deranjat-o pe Silvia Chifiriuc. Fosta solistă a rămas la fel de discretă și nu a făcut niciodată declarații în acest sens. După revoluție, Silvia devenise idolul multor românce, nu doar al fetelor de la APACA.

Citeste si: Petre Roman si Silvia Chifiriuc, POVESTEA unei pasiuni! Au dezvaluit SECRETUL relatiei lor

A divorţat Petre Roman de Mioara, pentru Silvia Chifiriuc?

De la începutul relaţiei lui Petre Roman cu Silvia Chifiriuc s-a speculat că fostul premier a divorţat de Mioara Roman petru artistă. Petre şi Mioara Roman au împreună o fata, pe Oana, dar fostul premier a crescut-o şi pe fiica din prima căsătorie a soţei sale, Catinca. Însă, după divorţ au existat multe ne înţelegeri în familia Roman, care în timp s-au ameliorat.

Mioara Roman a declarat la un moment dat, că motivul divorţului dintre ea şi Petre Roman nu a fost Silvia Chifiriuc, ci relaţia dintre ei se consumase de mult timp şi a trăit mai mult chinuită. Decizia de a divorţa a survenit de comun acord.

Petre Roman va da cărţile pe faţă, dacă a divorţat sau nu de Mioara Roman pentru Silvia Chifiriuc, în ediţia de mâine seară din 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Citeste si: Petre Roman, următorul invitat, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 26 ianuarie, de la ora 23:00, la Kanal D!

Petre Roman, invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai 

Petre Roman, fostul premier al României, este invitat mâine seară în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai. Fostul deminitar va răspunde la întrebări cu o însemnătate puternică din cariera s-a politică, dar şi despre viaţa de familie, despre divorţ şi copiii.

Urmăriţi mâine seară o ediţie extraordinară din 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la ora 23:00 la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.