Cum arăta Simina la 5 zile după ce a născut? Acum a făcut publică fotografia

Author: B.H.

Simina, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei", a devenit mamă la începutul lunii aprilie. Cum arăta la 5 zile după ce a născut?

Simina și Alex Zănoagă au devenit părinți pentru prima oară în acest an, iar de atunci, toată atenția lor este îndreptată către Dominic, băiețelul lor. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, mai ales acum, după ce au reușit să îl creștineze pe micuț, iar totul a intrat în normal.

Citeste si: Iancu Sterp, surprins alături de o fostă concurentă de la "Puterea Dragostei." Cu cine s-a afișat după despărțirea de Denisa?

Cum arăta Simina la 5 zile după ce a născut? Acum a făcut publică fotografia

După ce a devenit mamă pentru prima oară, Simina a reușit să își împartă timpul, astfel încât să păstreze legătura și cu prietenii de pe instagram. Cu toate acestea, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" nu a vrut să dezvăluie chipul băiețelului ei, primind tot felul de comentarii negative. Pentru că în weekendul ce a trecut, Simina și Alex Zănoagă l-au botezat pe Dominic, cei doi în sfârșit au publicat imagini cu micuțul.

Nu doar că a făcut publice mai multe fotografii cu Dominic, ci acum, Simina a postat o fotografie cu ea, realizată la doar 5 zile după ce a devenit mamă. În imagine, Simina apare purtând un trening într-o nuanță deschisă de albastru și ținând în mână mai multe baloane.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Ella de la "Puterea Dragostei"a făcut dezvăluirea: "Da, iubesc și sunt..."

Imaginea a fost foarte apreciată de prietenii virtuali ai Siminei, aceasta primind o mulțime de comentarii în care a fost felicitată pentru felul în care s-a recuperat după sarcină. Ba mai mult decât atât, chiar au existat femei care i-au cerut acesteia sfaturi în legătură cu perioada de după naștere.

Simina i-a aratat pentru prima oara chipul lui Dominic! Acum e clar cu cine seamana!

Simina si Alex Zanoaga l-au botezat pe Dominic, alaturi de familie si de prieteni. Nas la marea petrecere le-a fost chiar Raju, si el fost concurent la'' Puterea dragostei ''. 

Imediat dupa botez, acestia au postat imagini cu Dominic, iar fanii au putut sa ii vada chipul pentru prima data.

Vazandu-l, toata lumea a spus cat de mult seamana acesta cu Alex Zanoaga. 

Citeste si: Lovitura dură dată de Bianca de la Puterea dragostei lui Livian! "Tata nu este de acord cu el"! Declarații exclusive, direct de la Istanbul