Cum arată Simona Halep după operația la nas. Imagini cu sportiva înainte și după intervenție. Cât de vizibile sunt diferențele

Author: Amalia Georgescu

Simona Halep, jucătoare de tenis 

Sursa: instagram Simona Halep

Din cauza unor probleme de respirație, Simona Halep a optat pentru o intervenție chirurgicală la nivelul nasului. Iată cum arată Simona Halep după operația la nas și cât de vizibile sunt diferențele.

În ultima perioadă, Simona Halep s-a confruntat frecvent cu probleme de respirație, motiv pentru care a decis că este momentul să se lase pe mâna medicilor specialiști. Astfel, sportiva și-a operat nasul, iar la scurt timp după intervenție le-a dezvăluit prietenilor de pe instagram rezultatul final. Cum arată acum Simona Halep?

Primele imagini cu Simona Halep după operația la nas 

Simona Halep a suferit o intervenție chirurgicală la nas în urmă cu două săptămâni.

Tenismena a anunțat că a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor pentru că îi era din ce în ce mai greu să respire, mai ales în timpul nopții. Astfel, medicul a decis să rezolve atât problema medicală, cât și pe cea estetică, astfel că, în cele din urmă, a fost vorba și despre o intervenție plastică.

„Așa cum unii dintre voi știți deja, m-am confruntat de ceva timp cu probleme cu nasul, care s-au agravat mai ales în perioada verii cât am fost în Washington.

Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava. Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost să trec printr-o operație. Cu această ocazie, medicul Daniel Popescu mi-a făcut și o intervenție plastică. Mulțumesc! Totul a decurs foarte bine. Trebuie să mă odihnesc câteva săptămâni înainte de a face orice activitate fizică. Ne vedem în curând pe terenul de tenis”,
este mesajul pe care Simona Halep l-a transmis imediat după intervenția la nas.

După ce a postat în mediul online mai multe fotografii în care apărea purtând bandajele, Simona Halep a decis să le arate prietenilor virtuali cum arată nasul ei după operație. Intervenția a fost un succes, iar sportiva este foarte mulțumită de rezultat, dezvăluind că nu îi plăcea forma nasului ei în trecut. Acum, Simona Halep este mândră de felul în care arată, aceasta postând prima fotografie după intervenția chirurgicală. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Câți bani a pierdut Simona Halep, după ce a divorțat de Toni Iuruc. Cei doi urmau să facă, în noiembrie, cununia religioasă

Când va reveni Simona Halep pe terenul de tenis? 

Simona Halep și-a anunțat fanii că urmează o perioadă de recuperare pentru ea, astfel că nu se va mai putea întoarce pe terenul de tenis în acest an.

Sportiva va reveni în 2023, cu forțe proaspete, aceasta dezvăluind că își dorește ca până atunci să se concentreze pe tot ceea ce ține de recuperare.

„Nu știu cât de lungă va fi perioada de recuperare, în acest moment nu mă gândesc la nimic altceva în afară de recuperare. Ceea ce este cert este că nu voi mai putea juca în acest an la niciun turneu.

Sezonul 2022 este încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, plin de evenimente. Ne vedem pe teren, 2023. Încă simt că mai am multe de dat pe terenul de tenis și mai am obiective de îndeplinit”, a dezvăluit Simona Halep.

Citeste si: De ce a mers Simona Halep la o clinică de fertilizare, imediat după divorț

 

Taguri: